Görüş Bildir
Haberler
AK Parti Gençlik Kollarında Atatürk'e Küfür

AK Parti Gençlik Kollarında Atatürk'e Küfür

Puding Ver Bağa
02.11.2014 - 16:21 Son Güncelleme: 02.11.2014 - 17:20

AKP Gençlik Kolları Genel Merkez'de Atatürk'e Küfür!

Ekşi Sözlük Yazarı mithy'nin yazdığına göre : 

baştan söyleyeyim, apolitik bir insanım. siyaseti çok fazla takip etmem, din gibi politikanın da insanın huzurunu bozmaya yönelik olduğunu düşünürüm. kullandığım oyları genellikle son gün trt1 konuşmaları ve yakın zaman geçmiş icraatları belirler. akpsi de, mhpsi de, chpsi de bdp'si de(hadep diyecektim vazgeçtim, bu bile değişmiş olabilir) iyi yanları, kötü yanları olduğunu düşünürüm. hiçbiri sütten çıkmış ak kaşık değil.

sempati duyulan veya sevilmeyip saygı duyulan siyasetçilerle büyüdüm. 10 yıl öncesine kadar çizgilerin bu kadar keskin şekilde çizildiğine şahit olmadım. herkesin 'ülkenin huzuru'olgusunda ortak olarak buluştuğu, 'ülkenin huzuru' dendi mi herkesin susup kafa kafaya verdiği bir dönemden geldim. tüm siyasetçilerin aynı masada oturup saygı ile tartışarak oy kullanma kararlarının verildiği dönemden geliyorum, ve şimdi sanırım komik geliyor yazdıklarım.

atatürk'ün putlaştırılmasına karşıyım. evet müteşekkirim. evet borçluyum, ama onun yaptıklarından ötürü bu kadar geriye bağlı kalmanın sözlük karşlığı bana sorarsanız yobazlık. ve bence dindar olmayan adamın yobazlığı daha çekilmez oluyor.

pazar izin günüm. zamanım var rahatım facebook'u karıştırayım dedim. sevdiğim bir kardeşim akp gençlik kollarında, grubunun paylaşımı ana sayfamda. taraf tutmamak artık yadırganan bir durum, o yüzden kendimi yadırgamayı tercih edip biraz siyasete giriyorum kendimce, dolaşıyorum sayfada.

partinin icraatlarını bekliyorum sayfada fakat bir icraat göremiyorum, önce heralde çakma bir sayfa diyorum, 250bin üyeyi görünce bu düşünceden vazgeçiyorum.

bu normal bir şey mi, değil mi açıkçası bilmiyorum, atatürk'e küfredildiğini görüyorum. kanım donuyor. 'necmettin erbakan''ından, 'doğu perinçek''ine, 'mesut yılmaz''ından, 'ahmet türk''üne kadar herkesin farklı fikirlerde olduğunu fakat konu atatürk'e geldiğinde saygı durup oturduğunu görüyordum, ve bunun yasalardan ötürü değil, müteşekkirlikten ötürü olduğuna inandım hep.

atatürk'ün sevilmesinin şart olduğuna inanmıyorum. mustafa kemal atatürk'ün de bir insan olduğu ve hatalar yapabileceği, hata yapmasının insan fıtratı gereği normal olduğunu düşünen bir insanım. seversiniz sevmezsiniz, saygı duymak zorunda da değilsiniz belki aslında, fakat hakaret ve küfürün hala bana göre doğru olarak, atatürk'ün dolaylı yoldan ülkeyi temsil ettiğinden ötürü yasalarla korunduğu bir yerdeyiz fakat bu alenen nasıl yapılıyor.

birkaç yıl önce, 'başıma bir şey gelmeyecekse atatürk'ü sevmiyorum' diyen bir başörtülü bir kız vardı. kızın aslında bu davranışını medeni ve insani bir hak olarak görmüştüm. fakat bu nedir?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=849773485046134&set=gm.922269457793805&type=1&theater

silinirse diye ekran görüntüsü

http://tinypic.com/view.php?pic=2cz38qu&s=8#.VFY9W5-1ZS0

belki de yasalara istinaden suç işliyor bu kız, bilmiyorum. belki de anayasadan kaldırıldı haberim yok. kıza bakıyorum, daha 20 yaşında, ömründe sadece 1 siyasetçi gördü, onun dışında herkes figüran kaldı belki de onun etkisi, ondan önce belki daha kötü şartlarda bir ülkede yaşıyorduk fakat daha huzurlu bir ülkedeydik. ve emin ol ki görseydin daha iyi değil, daha huzurlu bir ülkeyi tercih ederdin. seni de suçlayasım gelmiyor, çünkü bu düşüncenin iradenle oluştuğuna inanmıyorum.

sahiden, biz niye böyle olduk?

http://www.bucagundem.com/gunluk-gundem/busra-cay-kimdir-ak-parti-genclik-kollari-ataturke-nasil-kufur-etti-h55698.html

eksisozluk.com/akp-genclik-kollarinin-ataturke-kufretmesi--4591344

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0