Görüş Bildir
Haberler
Aileden CHP'li Olduğunu Söyleyen Selzede: 'Artık AK Partiliyim'

etiket Aileden CHP'li Olduğunu Söyleyen Selzede: 'Artık AK Partiliyim'

Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yürütülen çalışmaları gördükten sonra “Aileden CHP’liyim, ben böyle çalışma görmedim, artık AK Partiliyim” sözleriyle gündeme gelen selzede kadın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Selzede kadın, Bakan Soylu’ya “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel afetinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Soylu, görevlilerden son durum hakkında bilgi alırken, selde yıkılan apartmanın balkonunda bir vatandaşı gördü.

Önceki gün sosyal medyada gündeme gelen ve “Ben aileden CHP'liyim. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra AK Partiliyim. İki bakanımız her gün yanımızda” sözleriyle gündeme gelen Nurten Özçelik ile bir süre sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu“Apartmanın etrafı bu akşam yapılacak değerlendirme sonrasında yapılacak. Çok meşhur oldunuz, bugün sabah gördüm sizleri. Allah senden razı olsun” dedi.

Bunun üzerine “Aileden CHP’liyim ama doğrusu bu. Artık AK Partiliyim. Yalan bir tarafı yok. Oğlum bana, 'Döndün mü sonunda' dedi” diye konuştu.

Özçelik, kendilerini Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık’ın kurtardığını ve boğazına kadar suya gömüldüklerini ve başkanın sayesinde kurtulduklarını kaydetti.

Bakan Soylu, “Allah bizi, size mahcup etmesin” şeklinde cevap verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
780
395
231
90
45
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Varsa Yoksa

Su yoluna belediye ve hükümet eliyle vicdansızca yapılar yapın ! Sonra su yolunda giderken size falaketi yaşatsın ve sen o vicdansızca edindiğiniz malları hı... Devamını Gör

CHP ne alaka? Ne İktidar CHP'de değil, ne Bozkurt belediyesi? Orman yangınlarında CHP'li belediyelerin nasıl canla başla çalıştığını şahit olduk. Sinop Ayanc... Devamını Gör

evilclown

ben inandım kesin chpliydi ve akpli oldu :D :D bunca yıllık seçmenim, akpye sadece akpliler ak parti diyor bunu bilir bunu söylerim :D