Görüş Bildir
Haberler
Aile ile Gidilen Yerlerde Başa Gelen Rezaletlerin 11 Faili

Aile ile Gidilen Yerlerde Başa Gelen Rezaletlerin 11 Faili

Sinem Poyraz
16.06.2015 - 11:01 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 14:23

Anneniz, babanız, yengeniz, amcanız, dayınız, enişteniz derken aile ve akrabalarla gidilen her yerde mutlaka ekstrem olay yaşacağınıza artık eminsiniz. Dev bir kızarmış yüzle dolaşmanızı hayat gailesi edinmiş ailelerimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mezuniyetine geldiğinde herkese not ortalamasını soran anne

Hayatının en önemli günlerinden birinde bulunan aile bireyleriyle kep törenine gidiyorsun ve annen kendini kaybedip bütün arkadaşlarına 'senin ortalama kaç :))' demeye başlıyor. Zaten 10 dakika sonra da seni kep atarken gördüğü için gözyaşlarına boğulup, sinir krizine yakın bir şey geçirecek.

2. Her doğumgününe milattan kalma esprileriyle damga vuran baba

İster senin ister onun veya herhangi birinin doğumgünü kutlaması olsun. Baban oradaysa başlıyor korkunç espriler yapmaya. Esprilerin ardı ardası kesilmiyor. Necla teyzenin kızının kocasına kadar alay edip eğlenilebilen bu baba tipiyle, tüm ailenin rezil olması %99 ihtimal dahilinde.

3. Ne zaman misafirliğe gitsen çorabını çıkaran anne-teyze-nine üçgeni

Hep beraber misafirliğe gittiğinizde naylon çorabına tahammül edemeyip çıkarmak isteyen yaşça büyük kadınlarımız.... Hayır tabii ki çıkarsınlar ama bunu salonun ortasında 10 kişinin arasında yapmasalar olmaz mı?

4. Yemek davetinde söz dinlemeyip ipin ucunu kaçıran baba

'Ooo börek de mi var? Ooo dolma da mı var?' derken kaş-göz yapmanıza rağmen durdurak bilmeyen babaların bir de yemek masasında sözde gizlediğini düşünerek pantolon fermuarı açması anını kim unutabilir?

5. Olup olmadık yerlerde kurtlarını döken anne

Bu anne türü gerçekten önlemez bir şekilde neşelidir, yüzünün gülmesi sizi de mutlu eder ama şöyle olup olmadık yerlerde de göbek atmaya başlamasa daha iyi olurdu. Tam sevgiliyle tanıştırılan gün arabada minnoş minnoş yol alırken müziği duyunca kıpraşmaya başlayan anneleri durduramıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her seferinde genç olduğunu kanıtlamaya çalışan spor aktivitelerinize salça olmuş enişte

Bu enişte modeli, siz ne zaman halı sahadan ne bileyim basketbol maçından bahsetseniz zorla plana eklemlenir ve sahada genç olduğunu ispatlamak için her türlü şebekliği yapar. 'Enişte sakin ol ya!' demeleriniz boşa. O, en atak haliyle şovunu yapmadan yedek klübesine dönmez.

7. Misafirlikte taklit ve çakma skeçleriyle yüz kızartan anne

Neşeli kadınlardır vesselam fakat bazen cidden sınırlarını bilmezler. Koltuk tepesindeki kuş taklidinden, geçen günkü kavga ettiği kasiyere kadar her şeyi hikayeleştirir; bir de tiyatrosunu oynar. 'Anacım boşver şimdi.' demenizi duymaz bile. Sahne onundur; yıkılsa da ayaktadır.

8. Gençken çok yakışıklı ve çekici olduğunu düşünen eğlenceye meraklı dayı

Dayınız sizinle her türlü eğlenceli ortama gelmeye çalışır ve başarır. Arkadaşlarınızla çıkacağınızı söylemeniz hiçbir işe yaramaz; o mutlaka gelir ve ortamdaki en güzel kızlara da göz koyar ama pek şansı yoktur :)

9. Doğa gezmelerinde atraksiyonlara girip rezalet üstüne rezalet yaşatan yenge

Hep beraber uzak-yakın akrabalar piknik düzenleyip aylar sonra bir araya geliyorsunuz ama yengeniz gene muziplikler peşinde. Kısa bir orman yürüşünden bile kırık ayak ve çamurlu kıyafetle dönmeyi başaran yengemiz, bu sefer yaptıklarından biraz pişman.

10. Her durumda sizi taklit edip ışıkları üzerine çekmek isteyen anne

Hayatınızın en güzel günlerine ufak rezillikleriyle damga vuran anne. İyi niyetinden şüphe etmezsiniz ama bir kere de 'günün kızı' olmayıversin işte. Düğününüz olsa gelinliği kendi giymek ister; o derece inatçıdır da.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Birlikte toplu taşımaya binmenin zulüm olduğu agresif ve isyankar baba

Ne zaman toplu taşımayla bir yere gidecek olsanız, orada bir kavga çıkacağına eminsiniz. Çünkü yok biletsiz bindi, yok sıraya kaynak yaptı, yok oturacak yer kalmadı derken kendinizi saldırdığı adamdan ayırdığınız babanızı sakinleştirmek için kolonyalarken bulursunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
2
1
1
0