Görüş Bildir
Haberler
Yine Acayip Yorumlarla Ama Bu Kez Ankara'nın En Tehlikeli 6 Semti

Yine Acayip Yorumlarla Ama Bu Kez Ankara'nın En Tehlikeli 6 Semti

Srf Jftc
25.11.2014 - 11:47 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 20:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Güzeli yurdumun Dünya Güzeli başkentinin pek de güzel olmayan ama yine de Ankara'yı ''Angara'' yaptığı için sevdiğimiz - naçizane - psikopat yollu semtleri ...

6. Yenidoğan

6. Yenidoğan
  • insanlar tarafından fazla büyütülen bir ankara semti. oraya gitmiş olmanın zaten iki nedeni var; birincisi uyuşturucu almaya gitmek, diğeri ise zorunlu olarak herhangi bir iş için gitmek. uyuşturucu almaya gidenler zaten istediklerini rahatça elde edebilir, diğer türlü gidenler ise kendilerini çeviren torbacılara durumu izah edip işlerini halletmeye devam edebilirler. 

  • Alan memnun satan memnun .. Sıkıntı ???

5. Doğantepe

5. Doğantepe
  • geceleri saldırgan sarhoşlara rastlaması pek mümkün bir mahalle, birde asansörleri tuvalet olarak kullanan bir çocuk nüfusuna sahip.

  • Bunlarda en azından utanma var.. Halkın ortasında açıp , yapanları da gördü bu gözler ... (Pompalı ney laaaaann!!!)

4. Sincan

4. Sincan
  • ankaranın en piskopat yerlerinden birisi aq her mahallenin kendine göre ayrı tayfası var çoğu esrarkeş zaten ben yıllarca keçiörende oturdum sonra bi sincan maceram oldu gençlerin kavgalarda sallama satır kullanmaları hobi haline gelmiştir. sokağın ortasında kanlı bıçaklı kavga edilirken diğer insanların hiçbişey yokmuş gibi alışkın vaziyette geçmeleride ilginçtir. kısacası ankaranın mevzuda sağlam yaşaması zor ilçelerinden biridir.

  • 1997 yılında gerçekleşen ''Tankların Yürüyüşü'' ...

3. Şentepe

3. Şentepe
  • ankara'nin harlemidir.

  • Son derece açık ve net... (Teleferik olayını hiç açmıyorum bile)

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bentderesi (Ulus)

2. Bentderesi (Ulus)
  • şimdi bu güzel yerimizin hemen yakınlarında bir 'hayat ilköğretim okulu' olduğu rivayet edilir.. hatta oraya tayini çıkan ve malesef bentderesi hakkında bilgi sahibi olmayan bir bayan öğretmen taksiye biner, 'bentderesi, hayat ilköğretim okulu' der.. adam aynadan pis pis sırıtır ve malum yerin önünde bırakır onu.. kadıncağız iner bakınır etrafa, dolmuşçulardan birine sorar, heriflerde aynı pis sırıtış 'işte orda abla, yenisin galiba?' nidaları..

  • Başganım :::)))

1. Çinçinbağları (ÇİNÇİN)

1. Çinçinbağları (ÇİNÇİN)
  • ankarada bu isimli mahallede bulunuyorsanız ve karşıdan ceketli bir mahalle delikanlısı bir kolunu hiç kırmadan bükmeden sallayarak size doğru koşuyorsa ve koşarken o kolun olduğu yana doğru kaykılarak hafif yan yan geliyorsa.. kaçın.. o ceket kolunun içinde döner bıçağı vardır.. ki mahallenin ortamı göz önüne alındığında bu iyimser bir tahmin olarak bile kabul edilebilir.

  • Mevzu sadece resimden ve yorumdan ibaret değil.. Uzun süren araştırmalarım(!) nihayetinde varılan sonuç >> Burası sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en belalı yeri.. Gazi Mahallesi falan hava cıva..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0