Görüş Bildir
Haberler
TV
Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Elif
06.08.2022 - 11:02

1 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Ah Nerede dizisi, geniş bir izleyici kitlesine sahip. Star TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Ah Nerede'nin en son 5. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte  Ah Nerede dizisinin 6.bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ev Yapım imzalı, komedi dizilerinden biri olan Ah Nerede, her cuma günü saat 20:00'da Star TV'de izleyicilerle buluşuyor. Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği dizinin kadrosunda birçok başarılı oyuncu bulunuyor. Güçlü kadrosuyla ön plana çıkan dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Ah Nerede 6. Bölüm Fragman

Ah Nerede Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Ah Nerede Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Zehra, Cenker'i ilişkilerine inandırmak için Ferhat'ı öper. Ancak daha sonradan Ferit'in yüzüne bakmakta utanır ve ondan kaçmaya başlar. Ferit ise Cenker'in inanmadığını düşünür ve Zehra ile olan ilişkisini onun gözüne sokmaya çalışır. Fakat bu o kadar da kolay olmayacaktır. Zehra ve Ferit için yeni bir hayat başlayacaktır.

Şerbetlioğlu kardeşlerin ise mesaisi tam gaz devam eder. İş yaşamları bu üç delikanlının da hayatını değiştirecektir. Yenilmezler kulübü ise bu sefer de bir başka Feritzade'nin depresyondan çıkması için el ele vereceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın