Görüş Bildir
Haberler
TV
Ah Nerede 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Ah Nerede Fragman ve Son Bölüm Özeti

Ah Nerede 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Ah Nerede Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
30.07.2022 - 00:37

Yeşilçam'ın efsane filmi Ah Nerede'den uyarlanan Star Tv'nin yeni dizisi Ah Nerede kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Her hafta Cuma günleri yeni bölümüyle ekranlarda yer alan romantik komedi dizisinin beklenen fragmanı da yayınlandı. İşte Ah Nerede 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bölümü 1 Temmuz 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkan 10. Ev Yapım imzalı Ah Nerede dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin başrollerinde ise Nil Keser ve Oktay Çubuk yer alıyor. İşte Ah Nerede fragman ve son bölüm yaşananlar.

Ah Nerede - 5. Bölüm Fragman

Ah Nerede Son Bölümde Neler Oldu?

Ah Nerede Son Bölümde Neler Oldu?

Zehra ve Ferit sürpriz bir şekilde gelen Cenker'in kim olduğunu öğrendiklerinde zora girerler. Öte yandan Cenker ise işin peşini bırakmaz ve bu durum ikiliyi iyice sıkıştırır. Zehra ve Ferit bir taraftan sürekli kavga etmelerine rağmen diğer taraftan da birlikte hareket etmek durumunda kalırlar. 

Diğer tarafta Nihal, Sera ve Burçak Zehra'ya Ferit'in dikkatini çekmesi için ders verirler. Ferit'le ilgili yeni şeyler öğrenen Zehra oldukça şaşırır ve Ferit'in gerçekte görünmediği gibi biri olduğunu düşünmeye başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın