Görüş Bildir
Haberler
TV
Ah Nerede 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ah Nerede Yeni Bölüm Fragmanı

Ah Nerede 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ah Nerede Yeni Bölüm Fragmanı

GNS
24.07.2022 - 17:36

Star TV'nin yeni romantik komedi dizisi Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Ferit ve Zehra'nın evlilik yolundaki adımları artık başkalarına kanıtlamaları gereken bir gerçek haline gelmiştir. Yenilmezler kulübü ise Zehra'nın Ferit'le arasını yapmayı kafaya koymuştur. Duştan çıkmış halde ailelerine basılan ikilinin ise durumu nasıl kurtaracağı merak konusudur. İşte Ah Nerede yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Star TV'nin yeni dizisi Ah Nerede yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nil Keser ve Oktay Çubuk'un başrolünde yer aldığı dizinin senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli kaleme alıyor. 1975 yapımı Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan filmi Ah Nerede'nin uyarlaması olan dizi, Bülent İşbilen tarafından yönetiliyor. Romantik komedi türündeki Ah Nerede'nin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merak konusu. Peki Ah Nerede yeni bölümde neler olacak? İşte Ah Nerde 4. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Ah Nerede - 4. Bölüm Fragman

Ah Nerede Son Bölüm Özeti

Ah Nerede Son Bölüm Özeti

Yenilmezler kulübünün yeni hedefi, Ferit'i üç ay içerisinde Zehra'ya aşık etmektir. Bu esnada Ferit'i Zehra'ya aşık ederken kafalarını kurcalayan esas soru; Ferit'in gerçekte kim olduğudur.

Ferit'in tek düşüncesi ise Zehra'dan kısa süre içinde kurtulmaktır. Zehra kendine yenilmezler kulübünü destek olarak alırken, Ferit'in destekçileri ise Seniha ve Perihan'dır.

Seniha ve Perihan'ın yaşadığı gerginliği kendi açısından fırsata çevirmeye çalışan Ferit, bu sayede kurdukları oyunu tamamen bitirmeye yönelik hareket eder. Fakat bilmediği şey sakladığı gerçeklerin tehlikede olduğudur.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mikser

Yazık olmuş keşke filmin adını ve ikonik sahnelerini kullanmasalarmis keşke. Berbat