Görüş Bildir
Haberler
Ağaç Kestirip Villa Yaptıran Orman İşletme Müdürü Tutuklandı

Ağaç Kestirip Villa Yaptıran Orman İşletme Müdürü Tutuklandı

Fethiye Orman İşletme Müdürü'nün akrabalarına yasak bölgede orman ürünlerinin kesimine izin verdiği, kesilen ağaçların ise villaların inşaatında kullanıldığı ortaya çıktı. Hakkında zimmete mal geçirdiği suçlaması da bulunan işletme müdürü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin Orman İşletme Müdürlüğü'ne yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alınan işletme müdürü G.Z.’nin kesimi yasak bölgede, bulunan sedir ağaçlarının kesilmesi için akrabalarına özel izin verdiği ve ağaçların akrabalarına ait villalarda kullandırdığının kanıtlanması üzerine çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından zimmetine mal geçirdiği iddia edilen G.Z. hakkında soruşturmanın devam ettiği olayla ilgili 8 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Başka bir memur suçüştü yakalandı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında dün bir orman muhafaza memuru rüşvet alırken suçüstü yakalanmış ve sevk edildiği mahkemede tutuklanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
16
8
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jacko jackie

E adam işletmiş işte