Görüş Bildir
Haberler
Ağabeyini Öldürüp, İntihar Etti

Ağabeyini Öldürüp, İntihar Etti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kavga ettiği ağabeyi Latif Aslan'ı (58) tabancayla başından vurarak öldüren Mahmut Aslan (51), daha sonra kendi başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Muradiye Mahallesi'nde meydana geldi. Çocukların kavgasını ayırmak için araya girdikleri iddia edilen Latif Aslan ve kardeşi Mahmut Aslan, tartışmaya başladı. 

Çocuklarının kavgasına dahil olan kardeşlerden Mahmut Aslan, belinden çıkardığı tabanca ile ağabeyi Latif Aslan'ı başından vurduktan sonra kaçtı. Mahmut Aslan, olay yerinden çok uzaklaşmadan tabancayı bu kez kendi başına dayayıp, ateşledi.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, Latif Aslan'ın öldüğünü belirlerken, ağır yaralanan Mahmut Aslan ise Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Burada ameliyata alınan Mahmut Aslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İki kardeşin cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen kardeşlerin cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildiği bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın