Görüş Bildir
Haberler
AFAD Merkezindeki Evrak Bölümünde Şüpheli Yangın

AFAD Merkezindeki Evrak Bölümünde Şüpheli Yangın

Ulaş
21.03.2023 - 10:11

AFAD'ın Ankara'daki merkezinde nedeni henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evrak bölümünde başlayan yangın sebebiyle savcılık soruşturma başlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangın sonucunda bazı evrakların zarar gördüğü öğrenildi.

Yangın sonucunda bazı evrakların zarar gördüğü öğrenildi.

DW Gündem'den Alican Uludağ'ın haberine göre, Kahramanmaraş merkezli depremlere müdahalede yetersiz kalmakla suçlanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD), Ankara'daki merkezinde bu sabaha karşı şüpheli bir yangın çıktı. AFAD'ın evrak bölümünde çıktığı öğrenilen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Alınan bilgilere göre, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan AFAD'ın muhasebe/evrak bölümünde 21 Mart (bugün) saat 05:00 sıralarında bir yangın çıktı. Saat 05.11’de olay yerine ulaşan itfaiye, 3 katlı binanın giriş katındaki yangını söndürdü.  Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yangını şüpheli bularak soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yangını şüpheli bularak soruşturma başlattı.

İtfaiyenin yanı sıra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri de yangının çıktığı bölümde incelemelerde bulundu.

Savcılık, polise güvenlik kamera kayıtlarına el konulması talimatı vererek, görüntülerin incelenmesini istedi. Özellikle evrak bölümünden ayrılan son kişilerin şüpheli olarak ifadesinin alınması talimatı verildi. Ayrıca olayı gören AFAD görevlileri tanık olarak dinlenecek.  Polisler ayrıca, yangının çıktığı bölümdeki evrakların ne tür belgeler olduğunu da araştırıp rapor hazırlayacak.

Yangın sonrası AFAD'dan açıklama geldi 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
17
10
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

ALLAAAH ALLAAAH. BAK SEN ŞU İŞE YA. ATEŞ KARINCALARI MI YAKMIŞ YOKSA?

yengegeldikmi

Bu da mı tesadüf?

Theo

Temizlik başlamış