Görüş Bildir
Haberler
Adnan Oktar Davasında Bir Kişi Daha İtirafçı Olmak İstedi: 'Kadınlara Yatakta Çok İyi Olduğunu Söyletirdi'

Adnan Oktar Davasında Bir Kişi Daha İtirafçı Olmak İstedi: 'Kadınlara Yatakta Çok İyi Olduğunu Söyletirdi'

Batuhan
29.04.2021 - 09:06

Adnan Oktar operasyonu kapsamında tutuklanan bir kişi daha itirafçı oldu. 1989’daki ÖSYM sınavında birinci olan ve Boğaziçi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nü bitiren Müge Ögütçü, “Adnan Oktar bana 3 kez tecavüz etti, dayak attı” diyerek etkin pişmanlıktan faydalanmak istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği gerekçesiyle Adnan Oktar ve 13'e yakın müridinin 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis ve 400’er bin lira ceza aldığı davada, Oktar2ın takipçilerinden Müge Öğütçü de 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar kesinleşene kadar ev hapsinde tutulan 52 yaşındaki Müge Ögütçü, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdiği mektupta etkin pişmanlıktan faydalanmak istediğini belirterek örgütle ilgili itiraflarda bulundu.

"Kadınlara yatakta çok iyi olduğunu söyleyerek kendisini övmemi istedi"

"Kadınlara yatakta çok iyi olduğunu söyleyerek kendisini övmemi istedi"

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre Öğütçü mektubunda şunları anlattı:

“1989 yılında yapılan ÖSYM sınavında birinci olup Boğaziçi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nü bitirdim... Adnan Oktar kendisiyle birlikte olmak istemediğim için Dragos’taki örgüt merkezinde üç kez bana tecavüz etti. Daha sonra Didem Ürer ve Aylin Atmaca’yı yanına çağırdı. Adnan Oktar benden, gelen kadınlara yatakta çok iyi olduğunu söyleyerek kendisini övmemi istedi.'

'Sesim ince diye döverdi'

'Sesim ince diye döverdi'

'Ses tonumun ince olması ve bakışlarım nedeniyle Adnan Oktar’dan yıllarca dayak yedim. Ona olan korkum nedeniyle hiçbir zaman güzel bakamıyordum. ‘Bana sevgiyle bak’ diyerek dayak atardı. Bazen bana ve diğer kızlara uyguladığı şiddet saatlerce hatta günlerce sürerdi. Kendisi uykusu gelince gider uykusunu alır, ertesi gün kalkınca tekrar şiddet uygulamaya devam ederdi. Bizim uyumamıza izin vermezdi. Bazen ‘Bir sebep olsun da seni döveyim’ derdi. Adnan Oktar’ın talimatıyla bikinili, mayolu ve çıplak fotoğraflarım çekildi. Niyetleri beni porno yıldızı gibi gösterip, örgüte girince düzeldiğimi iddia etmekti. Bu fotoğraflarla internet sitesi kuracaklardı. Düzenledikleri uluslararası konferanslarda tercümanlık yaptığım için çektikleri resimleri kullanamadılar.”

"Çözülmeler hızlandı"

"Çözülmeler hızlandı"

Adnan Oktar Organize Silahlı Suç Örgütü davası görülürken birçok isim itirafçı oldu , örgütle ilgili önemli bilgiler verdi. Davanın karar aşamasında itirafçı olan müritlerden biri de Ayça Pars’tı. Karardan sonra ise ‘hayalet’ lakaplı Murat Çakır itirafçı oldu. Örgütten ayrılmak isteyenlere baskı yapıldığını, tavır alındığını, özellikle kadınların zor durumda bırakıldıklarını anlattı. Örgütün finansal gücü ve sosyal medyadaki dezenformasyonları azalınca Müge Ögütçü’nün itirafları geldi.

Öte yandan, birçok kadının daha itirafçı olmak istediği ancak cesaret edemediği iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
200
56
38
21
21
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuran Demir

Herkes bu adamın ne kadar pislik bir adam olduğunu dini kullandığını biliyordu.Hatta ünlüler bazı devlet adamları bu adamla yemeklerde buluşuyordu.Ne oldu da... Devamını Gör

kyle-reese

Bunun Harun Yahya adıyla yayınladığı din kitaplarından din öğrendi bu millet din..

Gerçek Oyunum

9bin 803 yıl hapis mi :D sen kürdanlarla kazmaya başla reyis 5binli yıllarda kaçarsın oradan