Görüş Bildir
Haberler
Adidas'ın İşbirliği Yaptıklarını Duyurduğu Metaverse Tokenı SAND'in Fiyatı Uçtu!

etiket Adidas'ın İşbirliği Yaptıklarını Duyurduğu Metaverse Tokenı SAND'in Fiyatı Uçtu!

Well Ok Then
25.11.2021 - 10:30

Metaverse projelerin önde gelen isimlerinden olan The Sandbox, Adidas ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Bu haberin ardından The Sandbox'ın tokenı olan SAND, 4 dolar seviyelerinden 7 dolar seviyelerine çıktı! 

İşte haberin detayları! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adidas, The Sandbox'ın birçok işbirliğinden sadece biri!

Haberin ardından SAND'ın grafiği!

Haberin ardından SAND'ın grafiği!

SAND son 30 günde muazzam bir yükseliş gösterdi. Facebook'un metaverse kavramına dikkat çekmesinin ardından hızlı bir yükselişe başlayan SAND 7 dolara kadar ulaştı.

The Sandbox Alpha etkinliğine sayılı gün kaldı!

The Sandbox Alpha etkinliğine sayılı gün kaldı!

The Sandbox Alpha yükseltme sürümünün lansmanını 16 Kasım’da duyurdu. The Sandbox’ta arazi sahibi olan kişiler Alpha Pass NFT ile ödüllendirildi. Alpha Pass NFT’ye sahip olan oyuncular NFT'ler ve 1000 adete kadar SAND tokenını ödül olarak kazanabilecekler. Bu ödüller sosyal medya aracılığıyla ekip tarafından Sandbox'ta arazi sahibi olanlara dağıtılacak. Sandbox 29 Kasım’da Play to Earn Alpha test aşamasını başlatacak ve 20 Aralık’ta sona erecek.

Alpha Pass NFT sahibi oyunculara 18, diğer oyunculara 3 farklı oyun deneyimi!

Alpha Pass NFT sahibi oyunculara 18, diğer oyunculara 3 farklı oyun deneyimi!
www.tynmagazine.com

Sandbox Alpha, Alpha Pass NFT sahiplerinin 3 hafta boyunca her gün yeni bir kilidin açılmasıyla 18 farklı oyun deneyimi oynamasına izin verecek. Yalnızca Alpha Pass NFT'si olanlar SAND jetonları ve NFT ödülleri kazanabilecek. Diğer tüm oyuncular sosyal merkeze ve 3 farklı oyun deneyimine erişebilecek.

Sandbox'ta arsa fiyatları yükseliyor!

Sandbox'ta arsa fiyatları yükseliyor!

SAND'ın fiyatı yükselirken, The Sandbox'taki arazinin değeri de artıyor. Satış etkinlikleri sırasında, en ucuz arsa her zaman 1011 SAND fiyat etiketi taşıdı. Bu, yaklaşan bir satıştaki arazinin en az 5000 dolara mal olacağı anlamına gelir. Ayrıca ikincil piyasada da fiyatlar da yükselmeye devam ediyor. Siz SAND'in geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?