Görüş Bildir
Haberler
Adebayor Beşiktaş'a Göz Kırptı

Adebayor Beşiktaş'a Göz Kırptı

Kempes
19.11.2013 - 10:40 Son Güncelleme: 19.11.2013 - 11:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adebayor Beşiktaş'a Göz Kırptı

Tottenham menajeri Andre Villas Boas'ın kadroda düşünmediği ve rezerv takıma gönderdiği yıldız golcü Emmanuel Adebayor, Kuzey Londra temsilcisinden ayrılıyor. Tottenham'dan haftalık 100 bin sterlin kazanan yıldız oyuncu maliyetiyle White Hart Lane'de istenmeyen adam oldu.

Transfer döneminde gelen teklifleri elinin tersiyle çeviren ve Ocak ayında Beşiktaş'a imza atacağı konuşulan Adebayor, İngiliz basınının iddiasına göre, Tottenham'dan ayrılmak için 1 milyon sterlinlik bir ücret talep ediyor.

Tottenham ile 30 Haziran 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Togo'lu yıldız için Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ın transfer teklifini geri çeviren Tottenham Başkanı Daniel Levy, maaşı oldukça fazla olan Adebayor'u Ocak ayı transfer döneminde elden çıkarmayı planlıyor.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine, Beşiktaş'ın Emmanuel Adebayor transferinde eli güçlenirken, oyuncunun yüksek maaşında indirime gitmesi durumunda Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Adebayor transferi için daha önce açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman, oyuncu ile ilgilendiklerini ve Togo'lu oyuncunun transfer listelerinde yer aldığını doğrulamıştı.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın