Görüş Bildir
Haberler
Adana Merkez Çılgın Aşık Herkes: Sevdiği Hemşireye Yakın Olmak İçin Sahte Stajyer Olan Genç

etiket Adana Merkez Çılgın Aşık Herkes: Sevdiği Hemşireye Yakın Olmak İçin Sahte Stajyer Olan Genç

AbSurDMaN
01.12.2015 - 09:21

Aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp staj yapamadığı yer mi var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevilen insan için yapılan eylemlerin en gariplerinden biri Adana'dan geldi:

Sevilen insan için yapılan eylemlerin en gariplerinden biri Adana'dan geldi:

Adana’da bir genç, aşık olduğu hemşireyi görebilmek için kendisini sağlık meslek lisesinde okuyor gibi gösterip aylarca hemşirenin görev yaptığı hastanede stajyer olarak çalışmış. Hem de ne çalışma.

B.D., açık lisenin motor meslek bölümünde okuyor, 17 yaşında. Bir gün Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ndeyken bir hemşireye aşık oluyor.

Ne yapıp ne edip benim onu her gün görmem lazım diyerek kolları sıvıyor ve üstüne hastanedeki stajyerlerin giydiği önlüklerden geçiriyor. Önlüğü de kendisi diktiriyor bu arada. Planı basit: Hastanede stajyer gibi takılmak ve böylece her gün hemşireyi görebilmek.

Kılığını uydurduğu gibi hikayesini de kurguluyor, görevlilere babasının annesini öldürdüğünü ve kimsesinin olmadığını söylüyor.

Bunun sayesinde de çoğu zaman hastanede kalabilmiş.

Sağlık konusunda hiçbir bilgisi olmayan B.D. aylarca süren staj macerasında acil servise gelen hastalara damar yolu açıp, kalp masajı bile yapmış 😮

Fakat bu süreçte kanı fazla kaynamış olmalı ki(!) hakkında diğer stajyer kızlardan adına şikayet gelmeye başlıyor.

Yönetim de toplam 250 stajyer olan hastanede yoklama yapıyor, yüreği sevda dolu B.D.'nin ismi listede geçmediğinden durumu anlayıp polise haber veriyorlar. Yaşı küçük olduğu için polis tarafından çocuk şube müdürlüğüne teslim edilen B.D. ifadesinde aşkından bahsetmiyor; sağlık personeli olmayı çok istediğini ve içinde bir ukde olduğunu, bu nedenle böyle bir şey yaptığını söylüyor. Sevdiği kızın başı ağrısın istememiş demek ki, sonunda kendisinden mantıklı bir hareket gelmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

B.D. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Umarız gelecekte aşk hayatı için harekete geçerken kalbiyle beraber mantığını da çalıştırır 😁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
618
255
95
77
70
24
3