Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı Açıkladı: Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Acun Ilıcalı Açıkladı: Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalarak reytinglerde bekleneni elde edemedi. Acun Ilıcalı’nın Kırmızı Oda dizisi için erken final kararı alacağı iddia edilmişti. Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, diziyle ilgili iyi haberi duyurdu. Peki, Kırmızı Oda final mi yapacak? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan 'Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri' adlı kitabından uyarlanan 'Kırmızı Oda' dizisiyle ilgili konuştu. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü TV8 ekranlarında yayınlanmayan dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini belirtti. Peki Kırmızı Oda final mı yapacak? İşte merak edilen soruların cevabı...

Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalarak reytinglerde bekleneni elde edemiyor. Acun Ilıcalı'nın Kırmızı Oda dizisi için erken final kararı alacağı iddia edilirken, ünlü televizyoncudan beklenmeyen bir hamle geldi. Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, diziyle ilgili bir iyi bir de kötü haber duyurdu.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Kırmızı Oda dizisiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini dile getirdi. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak. Birçok yapım ekranlara 1-2 hafta ara verirken, Kırmızı Oda'nın 3 hafta ara vermiş olması, dizi hayranlarını hüsrana uğrattı.

Ancak Ilıcalı bir de not ekledi. Dizinin yeni yılda da devam edeceği mesajını veren ünlü televizyoncu, yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda'nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın