Görüş Bildir
Haberler
Açlıktan Hayatını Kaybetti: Sosyal Medyada Vegan Beslenme ile Tanınıyordu

Açlıktan Hayatını Kaybetti: Sosyal Medyada Vegan Beslenme ile Tanınıyordu

Bahadır
01.08.2023 - 00:46

Vegan beslenme savunucusu sosyal medya fenomeni Zhanna Samsonova'nın (39), Güneydoğu Asya seyahatinde sadece egzotik meyve diyetiyle beslenmesi sonucu 'açlıktan' yaşamını yitirdiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun zamandır diyetteydi

Uzun zamandır diyetteydi

New York Post'un aktardığına ve Rus asıllı Samsonova'nın ailesinden alınan bilgilere göre, vegan diyetinin sıkı bir takipçisi olan Zhanna Samsonova, 21 Temmuz'da hayatını 'açlık' nedeniyle kaybetti.

"İkna ettim ama başaramadı"

"İkna ettim ama başaramadı"

Bir arkadaşı basına verdiği demeçte, Samsonova'nın Sri Lanka gezisindeyken oldukça bitkin göründüğünü, tedavi görmesi için evine gönderildiğini ancak kendisinin tekrar geldiğini söyledi.

Arkadaşı, 'Onun üst katında oturuyordum ve her gün sabahları onun cansız bedenini bulmaktan korkuyordum. Onu tedavi olmaya ikna ettim ama başaramadı.' ifadesini kullandı.

Sadece meyve ile beslendiği iddiası

Sadece meyve ile beslendiği iddiası

Pişirilmeyen otla yapılan yemeklere ağırlık verdiği belirtilen Samsonova'nın son dört yıldır 'tamamen çiğ vegan bir diyet' uyguladığı ve sadece ayçiçeği çekirdeği filizleri ve meyve ile beslendiği öne sürülüyor.

Samsonova'nın bir diğer arkadaşı ise kendisinin son 7 yıl boyunca yalnızca bölgede yetişen jackfruit ve durian meyveleriyle beslendiğini iddia etti.

Samsonova'nın annesi de kızının ölümünü 'kolera benzeri bir enfeksiyon'la ilişkilendirirken otopsi raporunun henüz açıklanmadığı kaydediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
75
71
33
20
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
David Pushup

A kodumun gerzeği bi deri bi kemik kalmış eşşeğin siqi gibi hala daha otla besleniyor. İnsansın sen Et yiyeceksin karbonhidrat alacaksın yağ alacaksın otobur... Devamını Gör

Arwen

Çok çelişkili, insan vegan besleniyorsa açlıktan ölmez. Sadece meyve yiyorsa da. Olsa olsa değerleri düşer, dengesi bozulur vs. Vegan beslenmeyi çok gereksiz... Devamını Gör

nuriyealgn

aynen aynen vücudun dengesini bozmak o kadar kolay değil ya genetik olarak yatkınlık olacak ya da cidden vücudun içinden geçmen gerekir

Boncuk Mavisoy

Bu akıl hastalığı. Sadece iki çeşit yiyecek yiyormuş. Meyveler ve çekirdek filizi. Böylelerini aileleri zorla akıl hastanesine gönderebilse keşke.

Hipergrafi

Dr House'da konu edilmiştir. House anne babaya "kucağınızdaki tavşan yavrusu değil bebek, proteine ihtiyacı var" diye bağırmıştı