Görüş Bildir
Haberler
Abilere Selam! Dumanlı Sokakları Turlayan Modifiye Tofaşlarda Güm Güm Duyduğumuz Hızlı DJ'ler

etiket Abilere Selam! Dumanlı Sokakları Turlayan Modifiye Tofaşlarda Güm Güm Duyduğumuz Hızlı DJ'ler

Musical Dio
01.06.2020 - 15:00

Türkçe rap, karanlık trap ve yüksek templu tekno hatta bazen house arasında gidip gelen bir müzik tarzı. Özellikle Tofaş sevenlerin, hızlı semt çocuklarının sevdiği bir dünyanın kapılarını aralayan tınılar! İşte Cehennem Beat ve bu tarzın öncüleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle sosyal medya üzerinde dikkatimizi çeken bazı Tofaş etkinliklerinde, semtin sert çocuklarını anlatan dizilerde tanıdığımız bu müzik türüne kısa bir 'intro' şekli...

İlham aldığımız şarkı, 'Abilere Selam Çatışmaya Devam' ile başlayalım! Klipte ve şarkının kendi sample'ında 'Sıfır 1' adlı Adana çıkışlı dizi var!

Diziyi ve bu sokakları yakından tanımak için, sert bir klip olan Cashflow & Gazapizm & Esat Bargun'dan Pusula adlı bu şarkıyı mutlaka dinleyin!

Yine trap - rap tadında dinledikçe dinleyesimiz gelen Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Cehennem Beat - Bozar mı Sandın Acılar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyjan Beatz & Enxs Beats gibi isimlerle çalışmayı seven Bay Trapist, genelde tüm parçalarında bir 'zurna' detayı veriyor.

Ülkemizdeki trap müzik için aşırı sağlam bir fabrika diyebiliriz kendisi için. YouTube'da henüz 50.000'e yakın takipçisi var ama yükselmeye devam ediyor.

Dj Army ya da Armağan Oruç olarak tanıdığımız trapçi de yarım milyon takipçili YouTube kanalından, bol synth'li bol remix'li ürünlerini paylaşıyor. Parçaların hem deep house hem de tekno havası var!

Dj Army, bu ekibin belki de en eskilerinden biri!

Çok söze gerek yok, dinlemekten kesinlikle sıkılınmayan şarkılardan Furkan Soysal - Gas Pedal remix. Gazlamayı sevenlere!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözer Sepetçi de bu tarzın önde gelen isimlerindendir. Furkan ile yaptıkları bu parça ise hızlı ortamları kasıp kavurmuştur.

Bu arada Janti'nin eski çalışmalarını da hatırlatalım! Bu tınılar, bu ciuv ciuv sesler size tanıdık gelebilir!

Nasılım Baboş? Herkes bu tür şarkılar yapmaya cesaret edemez!

Bu listeyi kral Dj Kantik'siz bitiremezdik elbette. Sayesinde TikTok videoları, alternatif YouTuber'ların arka fonları öksüz kalmıyor! Milyonlarca tık alan onlarca parçasından sadece biri 'Kul'

Gerçek Tofaş sevdalılarına selam! Hızlı gençler, Tofaşk'a devam!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

#yüzdeyüzmüzik artık #yüzdeyüzonline! Online konserler, ilginç bilgiler ve daha fazlası için @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarını takip et!

instagram.com/yuzdeyuzonline

twitter.com/yuzdeyuzonline

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
9
8
8
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pepe

Bir kaçını merak edip şuan dinleyeyim dedim, sonuç: Kulaklarım kanadı resmen! Bu ne be...