Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satışa Sunulan Roborock Robot Süpürge Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satışa Sunulan Roborock Robot Süpürge Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
13.07.2023 - 17:46

13 Temmuz 2023 A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Roborock Q7 Max Robot Süpürge, özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 Aldın Aldın katalog listeleri yayınlandı. 13 Temmuz Aldın Aldın kataloğunda satışa çıkan Roborock Q7 Max Robot Süpürge modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 13.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

13 Temmuz 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık .👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Roborock Q7 Max Robot Süpürge, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Roborock Q7 Max Robot Süpürge, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Piyasaya göre uygun fiyatıyla dikkat çeken Roborock Q7 Max Robot Süpürge çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

4200 Pa maksimum emiş gücüne sahip Roborock Q7 Max, tüm yüzeylerde etkili bir temizlik sağlıyor.

4200 Pa maksimum emiş gücüne sahip Roborock Q7 Max, tüm yüzeylerde etkili bir temizlik sağlıyor.

Uzun ömürlü tamamen kauçuk fırçası halılardan daha fazla kir çıkmasını sağlıyor. Saçların dolanmasını güçlü bir şekilde önlüyor. 

Güçlü emiş kapasitesiyle kullanıcılara temizlik konusunda üst düzey bir deneyim sunuyor.

Zemin tipine ve tercihlerinize en uygun şekilde temizlikte ince ayar yapabilirsiniz.

Zemin tipine ve tercihlerinize en uygun şekilde temizlikte ince ayar yapabilirsiniz.

Tek başına vakumlamanın kaçırabileceği ince kirleri yakalamak için aynı anda süpürme ve paspaslama gücünden yararlanabilirsiniz.

3D haritalama sistemiyle evinizin düzenini net bir şekilde tanımlayabilir.

3D haritalama sistemiyle evinizin düzenini net bir şekilde tanımlayabilir.

Roborock Q7 Max, gelişmiş 3D haritalama teknolojisi ile öne çıkıyor. Bu özellik, cihazın çevresini hassas bir şekilde algılamasını ve böylece daha etkili bir temizlik sağlıyor. Bu özelliği sayesinde, evinizin her köşesini eksiksiz ve hatasız bir şekilde temizleyebilirsiniz. 

Ayrıca bu teknoloji, cihazın engelleri önceden tespit etmesini ve bu engellere çarpmadan temizlik yapmasını sağlıyor.

Kombine çöp kovası ve su deposu, pratik kullanımı ve fonksiyonel tasarımı ile öne çıkıyor.

Kombine çöp kovası ve su deposu, pratik kullanımı ve fonksiyonel tasarımı ile öne çıkıyor.

Çöp kutusunu ve su deposunu tek bir ünitede birleştirerek, tek bir seferde hazneyi boşaltmayı ve depoyu yeniden doldurmayı kolaylaştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknik özellikleri:

Teknik özellikleri:
  • 4200 Pa emiş gücü

  • Li-ion pil

  • 5200 mAh pil kapasitesi

  • 6 saat şarj süresi

  • 180 dk çalışma süresi

  • 300 m² temzilenebilir alan

  • 67 dB ses seviyesi

  • Çarpma önleme

  • Uyarlanabilir rota algoritması

  • Yıkanabilir filtre

  • Basınçlı Mop

  • Yıkanabilir toz haznesi

  • Manuel Kontrol

  • Sert Kauçuk fırça

  • Temizleme fırçası

  • Elektronik Kontrollü Su Haznesi

  • Güvenlik Kilidi

  • Oda bazında emiş gücü ayarı

  • Oda bazında mop ayarı

  • PreciSense Lidar

  • Temizlik rutinleri planlama

  • 3D haritalama

  • 4 ayrı haritalama

  • 20 mm aşılabilir yükseklik

  • 1 adet yan fırça

  • 470 ml toz haznesi

  • 350 ml su hazne kapasitesi

Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların süpürgeyle ilgili görüşleri:

Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların süpürgeyle ilgili görüşleri:
  • Ürünü test ettikten sonra yorum yaptım ki alacak kişiler için fikir oluşsun. Ürünün emiş gücü çok iyi, normal süpürgeleri aratmaz. Yoğun dokuması olan halıları dahi güzel süpürüyor. Robotun bir tekeri halıda, diğer tekeri zeminde olan kısımlarda, halının başladığı yerde süpüremediği şeyler olabiliyor ama bu gayet normal, fırçası temas edemiyor. Fotoğrafa ekledim. Kesinlikle bir problem değil, ıslak mendille birkaç şeyi alıyorsunuz. Haritalandırması güzel, hızlı şekilde evin haritasını çıkarıyor, her temizlikten sonra güncelliyor. Şarj yerini kendisi kolayca buluyor. Mopu bir kez yaptırdım, memnun kaldım. Mop yapılan yüzeye bastığınızda temizlendiğini hissediyorsunuz. Yüzey temizleyici kullanılmıyor. Aşamadığı engeller noktasına gelince, çamaşırlığı açık unuttuğumuzda ön teker çıkmış, arka teker boşta kalmış, hemen bildirim geldi. Robotu oradan alıp başka yere koyduk, konumlandırılıyor dedikten sonra temizliğe devam etti. Kısaca çamaşırlığın ayaklarının metalini aşamaz. Evdeki tüm halı ve ıslak zeminlere giriyor, bir problem yaşamadık. Kablo, oyuncak vb. şeyleri algılamıyor çünkü lidar tarayıcı kullanılan bir robot süpürge. Lidarın altında kalan kısımlar süpürge tarafından görülmez. Kamera olmaması güzel. Ön tarafında temas sensörü bulunuyor. Mobilya ayaklarına yaklaşırken yavaşlıyor, hafif temas ettikten sonra geri çekiliyor. Bunu yapmasının sebebi küçük fırçanın köşelerdeki veya ayakların altındaki süpürülecek malzemeleri alabilmek için, bu süpürge çarpıyor vs gibi düşünmeyin. Köşe bucak temizlemek için çalışıyor. Alttaki fırça kauçuk bir malzemeden yapılmış. Ucunda kıllı fırça yok. Benim tercih etmemdeki nedenlerden birisi buydu. Çünkü saç, kıl, çocukların oyuncak bebeklerinin kılları vs kıllı fırça olmadığı için takılmıyor, temizlemesi kolay oluyor. Alttaki fırçayı çıkarıp dolaşan kıllar kolaylıkla alınıyor. Ama kıllı fırçalardan ayırmanın zor olduğunu kullananlardan öğrenmiştim. Bunda öyle bir problem yok. Ben memnunum, hayatı kolaylaştırdı.

  • Roborock s7, Q7 max ve Xiaomi dreame9 arasında kalmıştım. Q7 max almaya karar verdim. Benim gibi kararsız kalanlar varsa düşünmeden alabilirler, çekim gücünden dolayı ben bunu tercih ettim. S7 ile arasındaki fark çekim gücü ve S7'nin halıya gelince mopunu kaldırıyor olması ve Q7'de bu özelliğin olmaması. Ama benim için çekim gücü daha önemliydi, 4200 pa. Ürünün süpürmesi de silmesi de çok güzel. Saçları hemen çekmeyebiliyor ama detaylı süpürdüğü için çekiyor, sonradan da olsa. Yere kuru çay döküldü, tek seferde halletti. Silmesi de öyle, kendi sildiğimiz gibi veya bir lekeyi çıkaracak kadar değil ama tozları alıyor, beğendim. Kurulumu kolay, süpürme ve silme için mod seçebiliyorsunuz, güç ve su fışkırtması ile ilgili. Halıya gelince kendisi otomatik olarak gücünü artırıyor. Sadece süpürme ve süpürme silme işlemi birlikte 2 ayarı var diye biliyorum. Silme kısmında halıları yasaklı olarak işaretledim ama denemedim daha. Tek oda veya küçük bir alanı temizlemesini seçebiliyorsunuz. Silme yaparken, silme ayarı az ve orta ayarındayken halıda bir nemlilik, ıslaklık olmadı. Olduysa da çok çok az, büyütülecek bir şey değil. Halıya gelince silmeyi iptal ettim bir iki defa da. Her seçenek mevcut yani. Haritalaması, kurulumu kolaydı. Çalışanlar için büyük kolaylık sağlar, ben beğendim. Paketlenmesi iyiydi, hasarsız ulaştı ve kargo da hızlıydı ek olarak. Yorumum alacak olanlara, benim gibi kararsız kalanlara faydalı olur umarım.

  • Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Yorumumu şimdi yapmak istedim: Uygulamasını kullanmak ilk etapta zor gibi gelse de inanılmaz kolay. Menü Türkçe, alet de sizinle Türkçe konuşuyor. S7 modeli gibi bezini kaldırmıyor olsa da (o da ancak 1cm kaldırıyor) ben o özelliğe hiç ihtiyaç duymadım. Evim yerden ısıtmalı, halı bir tek mutfakta var o da ince bir jüt halı. Bu sayede tamamen sert zeminde çalışıyor ve aldığımdan beri bütünüyle evimi hiç dikey süpürgemle süpürmedim. Bir tek kapı arkalarını ve pervazları süpürüp geçiyorum. Belli başlı dönüş aldığı köşeler dışında harika işler çıkartıyor. Su haznesine kokusunu beğendiğim bir yüzey temizleyicisinden ekleyerek evi mis gibi kokutuyorum. Bezi çok kirlendiğinde tabii ki güzel temizleyemez, o yüzden evinizin durumuna göre arada durdurup bezini yıkayıp tekrar takabilirsiniz (biz buna oğlanın altını almak diyoruz :D). Kameraları toplandığında ve yön bulması zorlaştığında uygulamadan bunu yazıyor. Nemli bir bez yardımıyla uygulamada işaret ettiği bölgeleri nazikçe sildiğiniz durumda tıkır tıkır çalışıyor. Mümkün olduğunca Q7max'ı çalıştırdığınızda etrafında yürüyüp iş yapmayın; sildiği yerlerde ayak izi oluyor, ayağınızla temiz yere toz pislik taşıyorsunuz ve işi aksamın uzatıyorsun. Ben naçizane şu şekilde kullanıyorum; etrafın tozunu alıp toparlıyorum. Sonra zeminde ne varsa kaldırıyorum (örn. Tuvaletteki çöpü, fırçayı klozetin üzerine kaldırıyorum) sonra aleti çalıştırıp koltuğuma kahvemi alıp uzanıyorum. Son işi o halledip tertemiz çıkarıyor. Parkelerimle fayanslarım resmen ışıldıyor. Parke demişken, eşim parkeci ve parkeler silinirken ıslaklık oranı çok önemlidir. Fazla sulu silersen (ki çoğuna göre bu kuru bile sayılır) parkeleriniz zamanla kabarıp çürüme hatta patlama yapabilir. Ama Q7max'ın en yüksek ayarda silmesi dahi bir tehlike teşkil etmiyor, bilginiz olsun. Gönül rahatlığıyla kullanın. Evim iki katlı. Alet 4 farklı haritalama yapabiliyor. Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bıraktığımız yerden alıyoruz, sağ olsun sesleniyor.

Aradığınız robot süpürgenin Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge olduğuna karar verdiyseniz, dilerseniz Amazon güvencesiyle hızlıca buradan alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın