Görüş Bildir
Haberler
90'ların Yakışıklı Prensi Matthew Perry'nin Bir Türlü Dikiş Tutturamadığı Aşk Hayatı Sizi Şoka Uğratabilir!

90'ların Yakışıklı Prensi Matthew Perry'nin Bir Türlü Dikiş Tutturamadığı Aşk Hayatı Sizi Şoka Uğratabilir!

Kumsal
31.10.2023 - 13:27

28 Ekim'de hayatını kaybeden aktör Matthew Perry, Kasım 2022'de yayınlanan 'Friends, Lovers, and All That Terrible Stuff' adlı anı kitabında bağımlılıkla mücadelesinin yanı sıra hayatının romantik ilişkilerinden de bahsetmişti. Perry'nin b ilişkilerini ve arkasındaki hikayeleri sizler için derledik👇

Kaynak: https://www.marca.com/en/lifestyle/ce...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tricia Fisher

1. Tricia Fisher
x.com

Perry, 18 yaşında Fisher ile çıkmaya başladı. Fisher'ın ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşıma arzusuna rağmen Perry bekleme kararı aldığını belirtti. Bir süre ayrı kaldıktan sonra, Friends'in popüler olduğu dönemde tekrar bir araya geldiler. Ancak Perry'nin eski korkularının depreşmesi nedeniyle ilişkiyi sonlandırdı.

'Benim kararlılığım, en azından bekleme konusundaki inancım, iki ay sürdü... Hiçbir yere varmayan öpüşme seansları ikimizin de heyecanlanmasına neden olmaya başlamıştı.'

2. Jamie Tarses

2. Jamie Tarses

Perry, anılarında eski sevgilisi Jamie Tarses ile olan ilişkisini anlattı. 1994'te Friends dizisi öncesi tanıştıkları Tarses ile, Tarses'in eski eşi Dan McDermott'tan boşanmasının ardından bir süre birlikte oldular. Perry, Tarses'i 'en büyülü, güzel ve akıllı' kadın olarak nitelendirdi ve madde bağımlılığı sırasında onun yanında olduğunu belirtti. İlişkilerini, Tarses'in kendi hayatını bir kenara bırakarak ona bakıcılık yapmasına karşılık vermek için sonlandırdığını söyledi.

'Çok yoğun ve önemli hayatının büyük bir bölümünden vazgeçmesinin karşılığını layıkıyla ödemek için ilişkimizi bitirdim.'

3. Gabrielle Allan

3. Gabrielle Allan

Perry anılarında, yapımcı Gabrielle Allan'la olan ve Gaby diye hitap ettiği ilişkisinden kısaca bahsederken alkolün kendisini gerçekten kontrol etmeye başladığını fark ettiği bir dönemden de söz ediyor.

'Alkol sevgisi gerçekten de hayatımın dizginlerini ele geçirmişti ama o zamanki kız arkadaşım Gaby ile dışarıda olduğum bir geceye kadar beni ne kadar kontrol ettiğini fark ettiğimi sanmıyorum.'

4. Gwyneth Paltrow

4. Gwyneth Paltrow

Perry, bir parti sırasında Gwyneth Paltrow ile kısa bir kaçamak yaşadığını da açıklamıştı. Bu ilişki, her ikisinin de eğlence sektöründe daha sonra elde edecekleri şöhret seviyesine ulaşmadıkları bir dönemde gerçekleşmişti.

5. Julia Roberts

5. Julia Roberts

1995 yılında Perry, ünlü aktris Julia Roberts ile üç aylık bir ilişki yaşadı.  Perry anılarında 

'Julia Roberts'la çıkmak benim için çok fazlaydı çünkü benden ayrılacağından emindim. Neden ayrılmasın ki? Yeterli değildim; asla yeterli olamayacaktım. Kırılmıştım, incinmiştim, sevilemezdim. Bu yüzden onu kaybetmenin kaçınılmaz ıstırabıyla yüzleşmek yerine, güzel ve mükemmel Julia Roberts'tan ayrıldım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yasmine Bleeth

6. Yasmine Bleeth

Friends'in ikinci sezonu çekilirken Matthew Perry ve Yasmine Bleeth kısa bir süre çıktılar. Hatta dizide Chandler'ın Yasmine Bleeth ile ilgili konuştuğu bir sahne de var.

7. Neve Campbell

7. Neve Campbell

Perry ve Campbell'ın yolları, 1998 yılında gösterime giren ve Perry'nin başrol oyuncularından biri olduğu romantik komedi filmi 'Three to Tango'nun çekimleri sırasında kesişti. İkili arasındaki ilişki kısa sürdü.

8. Lauren Graham

8. Lauren Graham
pbs.twimg.com

Perry, 2003 yılında 'Gilmore Girls' yıldızı Lauren Graham ile birlikte olmuş ancak sadece birkaç ay sonra ayrılmıştı. Birkaç kez yeniden bir araya geldikleri ve hatta 2008'de 'Birds of America' adlı filmde birlikte rol aldıkları için ikili arasında bir dargınlık yokmuş gibi görünüyor.

9. Rachel Dunn

9. Rachel Dunn
x.com

2003'te Perry, profesyonel voleybol oyuncusu Rachel Dunn ile birlikte oldu. Bu ilişkisini genellikle gizli tuttuğu diğerlerinden farklı olarak halka açık bir şekilde paylaştı. 'Friends' dizisi sona erdiğinde Dunn ile birlikte olduğunu ve onunla daha yakın bir ilişki kurmayı arzuladığını belirtti.

10. Lizzy Caplan

10. Lizzy Caplan

Perry, aktris Lizzy Caplan ile 2012 yılında sona eren altı yıllık bir ilişki yaşadı. Anılarında, ayrılıkları hakkında açık yüreklilikle düşündüğünü ve evlenme teklif etseydi neler olabileceğini sorguladığını ifade etti. 

 'Ona evlenme teklif etmiş olsaydım şimdi iki çocuğumuz ve bir evimiz olurdu diye sık sık düşünüyorum. Bunun yerine evinde yalnız yaşayan 53 yaşında bir ahmağım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Molly Hurwitz

11. Molly Hurwitz
x.com

Perry'nin bilinen son ilişkisi, kendisinin edebiyat danışmanlığını yapan Molly Hurwitz ile oldu. İkili 2021 yılına kadar yaklaşık üç yıl birlikte kaldı. Nişanlandıkları kamuoyuna duyurulsa da hiçbir zaman evlenmediler. Ayrıldıktan sonra Perry ve Hurwitz sağlıklı ve destekleyici bir arkadaşlık ilişkisi sürdürmeye devam etti.

BONUS: Jennifer Aniston

BONUS: Jennifer Aniston

Perry'nin 'Friends' dizisindeki rol arkadaşı Jennifer Aniston'a karşı romantik hisleri vardı. Arkadaşlıktan daha fazlasını istiyordu ama duyguları karşılıklı değildi. Yine de karşılıklı saygı ve dostlukla beslenen profesyonel ilişkileri devam etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın