Görüş Bildir
Haberler
9 Maddede Doğayla İç içe Bir Tatil Planlayanlara Yaz Tatili Yapma Rehberi

9 Maddede Doğayla İç içe Bir Tatil Planlayanlara Yaz Tatili Yapma Rehberi

1. İlk bakmanız gereken şey incelediğiniz otellerdeki "doğa" kavramının size ne kadar yeterli geldiği olmalıdır :) Arzuladığınız tatil uzaklarda görünen yeşillikler mi yoksa her sabah uyandığınızda ciğerlerinize tüm yeşili ve maviyi çekebileceğiniz kadar yakınınızda bir tatil mi?

2. Bir diğer önemli kısım ise; doğada bir tatil yaparken sanılanın aksine lüksü arkanızda bırakmak zorunda değilsiniz.

Çevreye sonsuz saygı duyan özel oteller size sonsuzluk havuzundan 5 yıldızlı Spa seanslarına kadar birçok özel ayrıcalığı sunabilir.

3. Hangi bölgeyi seçeceğiniz konusunda kafanızın biraz karışık olması normal. :)

Eğer tek bir seçenekle yetinmeyip; görkemli dağları, uçsuz bucaksız ormanları, temiz havayı, bulunduğunuz yere yakın tarihi güzellikleri ve sonsuz berrak maviliği aynı karede görmekte ısrarcıysanız biz rotanızı Fethiye ve Ölüdeniz taraflarına çevirmenizi tavsiye ederiz.

4. -Dinlenmeye, arınmaya ve keyifle dolmaya kendinizi ayarlayıp çıktığınız bu tatilde gezdiğiniz, dinlendiğiniz, yüzdüğünüz kadar yedikleriniz de tatilinizi mükemmel hatırlamanıza yardımcı olacak unutmayın :) Bu yüzden seçtiğiniz otelin mutfağını iyi araştırın ve mümkünse Dünya Mutfağı konseptinde olmasına dikkat edin.

Bu size eşsiz bir deneyim ve adeta yurt dışı tatili havası estirecek.

5. Doğa ile tatili birleştirmek için bir bütün olarak sunulan tatillerin en güzel tarafı bu kartpostal gibi görünen manzaraya uzaktan bakmak değil. :

Bu sebeple seçeceğiniz otellerin ve bölgenin yamaç paraşütü, su sporları, doğada yoga, kano, dalış, tekne turu, at binme gibi manzaranın içine sizi de yerleştirebilecek aktiviteleri olup olmadığına göz atın.

6. Bu eşsiz tatile çocuğunuzla çıkmaya hazırlanıyorsanız %100 çocuk dostu bir otel bulmanız hem sizin hem onların tatilini mükemmel yapabilir.

Onlara yeni bir sporu ya da sanatı öğretmek ya da sadece eğlenceli vakit geçirtmek için seçtiğiniz otelinizin çocuklar için özel alanlara ve çalışanlara sahip olması bu tatil için tam da aradığınız şey.

7. Seçeceğiniz bu doğayla iç içe olacak otelin gitmeden dünyaca ünlü seyahat sitelerindeki puanlarına da göz atmanızı önererek devam edebiliriz.

Bizim tavsiyemiz Booking'de 8.5 üzerindeki en elit otelleri tercih etmeniz sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz.

8. Hatta bakmışken Dünyanın en iyi yüz oteli için verilen ‘Starway’ ödülünü alıp almadığına da bir göz atın.

9. Tüm bu maddelerin hepsini tek bir yerde bulmakta zorlanacağınızı biliyoruz. Bu yüzden sizin için hepsini ve çok çok daha fazlasını bir araya getirmiş Liberty Hotel'i keşfettik. Üstelik burası Eylül ayında her yana saçılan huzuruyla meşhur 😍

9. Tüm bu maddelerin hepsini tek bir yerde bulmakta zorlanacağınızı biliyoruz. Bu yüzden sizin için hepsini ve çok çok daha fazlasını bir araya getirmiş Liberty Hotel'i keşfettik. Üstelik burası Eylül ayında her yana saçılan huzuruyla meşhur 😍

Liberty Hotels Lykia hayatınızın en keyifli, en doğaya yakın, en gurme ve en aktivite dolu tatilini size yaşatmak için bekliyor. Eylül ayı için henüz bir planınız yoksa Lİberty'de bu Eylül'ü unutulmaz yapın.