Görüş Bildir
Haberler
8000 Bin Pc Gücündeki The Machine !

8000 Bin Pc Gücündeki The Machine !

wepteknotek
06.12.2016 - 02:16

8000 Bin Pc Gücündeki The Machine !

Eğer ben güçlü bir bilgisayara sahibim performansına güveniyorum diyorsanız bir kere daha düşünmenizde fayda var. Çünkü, sektörün devlerinden HP şimdiye kadarki tüm zamanların en güçlüsü ve görülmemiş bilgisayarlarından birini yapıyor. RAM alanı’nı bile duysanız emin olun vay be dersiniz!Firma herkesin kullandığı standartlaşan PC’lerden tam tamına 8 bin kat daha fazla performansa sahip bir bilgisayar yapıyor.

Herkesin kullandığı standart bilgisayarlardan farklı olarak bu süper bilgisayarlar her zaman ilgi çekici olmuştur ve HP ‘nin tasarlayıp yarattığı benim için canavar olan The Machine’de bunlardan biri. İki, üç sene önce 2014 yılında HP tarafından duyurulan o tarihten beri firmanın üstünde çalışmalar yaptığı bu süper PC’nin yeni özellikleri, detayları bilgileri sızmaya devam etmekte.

İnanması güç donanımlarla yaratılan bu teknoloji halen prototip aşamada ve tahmini olarak 2018 veya 2019 yıllarında piyasaya kullanıma çıkacak. The Machine ’nin şimdilik RAM miktarı tamı tamına 8TB . Bu durumda şimdilik kelimesini dikkate almanızda fayda var bu rakam dahada artabilir.

Şu durumda bile standart sunuculardan bile 30 kat daha fazla olmakla beraberinde, bu rakam bilgisayarın kapasitesine göre artıp değişiklik gösterecektir.

Bu canavarın inşası bittiğinde günümüzün PC’lerinden ilk baştada dediğimiz gibi 8.000 kat daha güçlü bir performans sergileyen hızlı bir cihaz olacak.

8000 bin PC gücündeki The Machine Tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/8000-bin-p...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın