Görüş Bildir
Haberler
80 Yaşına Geldiğin Zaman Nasıl Bir İhtiyar Olacaksın?

80 Yaşına Geldiğin Zaman Nasıl Bir İhtiyar Olacaksın?

Şeboş
06.11.2017 - 15:49

Nasıl  80'lik ihtiyar olacaksın merak ediyor musun?  Tonton mu, suratsız mı? Bastonla çocuk kovalayan bir çeşit mi yoksa ? Ben merak  ediyorum !

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ihtiyar haydi başlıyoruz; büyük bir partiye son dakika davet edildin ne yaparsın?

2. Senin için ideal tatil hangisi olurdu ?

3. Evet için yandı senin sorulardan; içeceğini seç bakalım!

4. Senin için hangisi daha önemli?

5. Alışverişe çıktın. Satış elemanlarında iki kişi yardım için geldi, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mahallende çocuklar evinin önünde top oynuyorlar, ne yaparsın?

7. Yan komşun ilginç bir yaza veda partisi yapıyor nasıl karşılarsın?

8. Ve son sorun; markettesin; ürünlerini alırken alacağın malzemeleri çok yoklar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çılgın bir ihtiyar olacaksın!

Dünya umrunda değil zaten bir ayağım çukurda, ne takarım kolestrolü diyorsun.Sen zaten oldum olası sınırları zorlamayı seven bir oldun. Bu yüzden adrenalin, çılgınlık ve delilikle hep en yakın arkadşın oldular. Yaşlandığında da bu durum değişmeyecek. Geldi bizim deli diyecekler seni görünce. Vücudun/sağlığın elverdiği ölçüde sınırları zorlamaya devam edeceksin.Kim tutar seni beee! Bıraksak seni pazara kaykay ile gidersin emin ol.  Yani yıllar senin deliliğinden hiçbir şey götüremeyecek! Rock'n Roll büyükanne :)

Daima genç!

Senin en temel özelliğin, çocuksu bir ruha sahip olman. Bir büyüyemedin gitti; zaten büyüyüp napcan ya? Hayatında uyguladığın yegane silahın bu oldu ve vizyonun da! 'Hızlı yaşa, genç öl!'. Bu yüzden sadece istediklerini yapıyor, arzularını takip ediyorsun. Yani biz diğer insanların yaşamını, senin yaşamınla karşılaştırırsak, boşuna yaşıyor, popomuzu kaşıyoruz nazar boncukları yolluyoruz sana kuzum :) Kısaca: Ne güzel şeysin sen, hep yaşın 19!

Kedili teyzem / amcam mısın be!

Senin ilerideki yıllarda tamamen kedilerle dolu bir hayatın olacak. Denemedin değil, hayvanları seviyorsun ve ilerde tamamen kendini onlar adayacaksın . Halin vaktin de yerinde ha, laf aramızda hesaplarını konrtol et dolandırıcılardan uzak dur. İnsanlardan gördüğün ihanetlerden neticesinde, yavaş yavaş onlardan soğuyacaksın, ki şimdi bile hepsinden nefret ediyorsun. Sonunda kedilere kalacaksın yani. Çevrendekilerse bu bağlığı biraz fazla bulsa da, onları kim takar? Miyav sesine bir ömür verilmez de ne yapılır;)

Dilim varmıyor ama "Azgın Tekesin" sen!;)

Dilim varmıyor ama "Azgın Tekesin" sen!;)

0ooo galiba bir üstatla karşı karşıyayız. Üstadım senin güzel şeylere karşı net bir zaafın var. Sen gençken de böyleydin ! Açık açık konuşalım şimdi, sen gayet çapkın birisin ve biliyor musun can çıkıyor huy çıkmıyor; işte tam da bu yüzden yaşlandığında, pek tabii ki bu çapkınlığına devam edeceksin. Hatta daha da tecrübe kazandığın için, çapkınlığının derecesi artacak. Saygıyla eğiliyoruz önünde üstad!  Bir kitap yaz da, aydınlat gençleri :) Aman ha birinin üzerinde yıkılır kalırsın, töbeeler olsun rezil olursun. Aman ha buna dikkat lütfen üstadım.  Bizden sana küçük bir nasihat Onedio'ya düşüverirsin inan ki öyle bir durumda;) S.K (83) otel odasında ölü bulundu, kalp dediler:)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
577
494
240
155
139
88
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?