Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda En Kötü Özelliğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket 8 Soruda En Kötü Özelliğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Bakalım senin en kötü özelliğin neymiş?

Sonucu görmeye hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Herkesin bu hayatta karşı olduğu bir şey vardır! Peki, senin karşı olduğun şey nedir?

2. En büyük zaafın hangisi olabilir?

3. Son ayrıldığın sevgilinden neden ayrıldın?

4. Bu fotoğrafı gördüğünde nasıl hissettin?

4. Bu fotoğrafı gördüğünde nasıl hissettin?

5. Bu düşünceler ve davranışlardan hangisini çokça hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elinde sprey ve bir duvar yazısı yazacak olsan hangisini yazmış olmayı isterdin?

7. Seni en çok gıcık eden şeyi sorsak ne dersin?

8. Bu soruyu da işaretleyince en kötü özelliğini söyleyeceğiz peki ya, senin en iyi özelliğin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kontrol delisi olmak!

Kontrol delisi olmak!

Senin en kötü yanın tam bir kontrol delisi olman. İstiyorsun ki, etrafındaki herkesi, her şeyi sen yönet, dünya senin parmağının ucunda dönsün. Herkese patronluk taslıyorsun, çünkü lider olduğunu düşünüyorsun. Aslında oldukça sevecen, iyi niyetli ve arkadaş canlısı birisin; ancak söz konusu iş olunca milletin ensesinde boza pişiriyorsun ve bunun profesyonelliğin bir gereği olarak görüyorsun, bir bakıma haklısın da... Ancak organizasyon konusunda cidden iyi olduğunu söylemek gerek. Kısaca senin kaderinde patron olmak var!

Bencillik!

Bencillik!

Senin en kötü yanın bencilliğin. Dünya senin etrafında dönüyor. Bu dünyadaki en önemli şeyse kendin, keyfin ve kahyası; gerisi senin için teferruat. Ayrıca senin mükemmeliyetçilik gibi bir özelliğin daha var; yetinmiyorsun, senin için hep daha iyisi vardır hiç şüphesiz. Egonsa tavan fakat neyse ki egon IQ'ndan yüksek değil. Amma velakin sen bencil olduğunu hiçbir zaman inkar etmedin, ki bu dünya üstündeki istisnasız herkes bencildir. Sen en azından ikiyüzlülük maskesi takmıyorsun suratına.

Önyargılı olmak!

Önyargılı olmak!

Senin en kötü tarafın, oldukça önyargılı olman. Yani senin için basitçe çabuk karara varıyorsun diyebiliriz. Evet, aslında insan sarrafı gibi özelliğinin olduğu gerçeğini yadsıyamayız, haklı çıktığın zamanlar da oluyor; fakat yanıldığın zamanlar da hiç de az değil. Ayrıca sabit fikirlisin; düşüncelerinin değişmesi deveye hendek atlatmakla eş. Ancak bu seni disiplinli ve prensipli bir insan yapıyor aynı zamanda. Bir de bu dünyada şüpheci ve güvensiz olmak, kazaları minimum zararla atlatmak için mantıklı bir çözüm!

Kıskançlık!

Kıskançlık!

Senin en kötü tarafın kıskançlığın. Sende acayip bir sahiplenme duygusu var ve sahiplendiğin kişiye sonuna kadar bağlanıyor, bu konuda da sınır tanımıyorsun. Sen bu kadar bağlıyken, karşıdan da aynı bağlılığı bekliyorsun haliyle. Ayrıca insanların ne dediği ve nasıl düşündüğüyle çok ama çok ilgileniyorsun; bu da seni gergin bir insan yapıyor. Bunun nedeni aslında çok basit: Sen insanları umursayan birisin. Kısaca sende sevgiyi paylaşmak diye bir şey yok; bir şey seninse senindir!

İnsanları manipüle etmek!

İnsanları manipüle etmek!

Senin en kötü özelliğin, insanları manipüle edip, istediğini yaptırabilmen. Kurnazsın; daha yeni tanıştığın birisini bile saniyede çözüyor, onun zayıf-güçlü noktalarını belirleyip anında strateji belirliyorsun. Mesela karakterinin güçlü olduğunu iddia eden birini mi gördün diyelim; bir anda söz dinleyen birisi gibi görünüp ona istediğini yaptırabiliyorsun. O da kendi aklıyla yapmış zannediyor ki: işte tam olarak manipüle etmenin tanımlaması bu! Zekisin, insan sarrafısın, cin gibisin cin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
380
96
93
63
35
33
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaneki_tokyo.ghoul

Manipüle etmekmiş lan yeterin artık burcuma bakıncada özelliğim manipüle etmek buradada manipüle etmek çıktı mk ben kimseyi manipüle etmiyom

cansu ersan

Kıskançlık

Orhan Ulusoy

Kontrol delisi olmak! Bunda biraz fazlacıyım sanırım