Görüş Bildir
Haberler
8 Aralık 2020 Son Depremler Listesi! Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

8 Aralık 2020 Son Depremler Listesi! Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

Buse
08.12.2020 - 11:21

Hemen hemen her gün ufak çaplı da olsa depremler yaşayan ülkemizde vatandaşlar, küçük çaptaki depremlerin ileride büyük bir depreme yol açmayacağı sorusunu merak ediyor.

Bugün Amasya ve Malatya'da deprem meydana geldi. Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde ise her gün onlarca depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 8 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malataya-Uyanık'ta 2.4 Büyüklüğünde Deprem.

Malataya-Uyanık'ta 2.4 Büyüklüğünde Deprem.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre gece saat 01.26'da merkez üssü Uyanık ilçesi olan 2.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 5.0 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem son veriler olarak paylaşıldı.

Amasya'da Birkaç Gündür Depremler Art Arda Geliyor.

Amasya'da Birkaç Gündür Depremler Art Arda Geliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.15 sıralarında merkez üstü Çavuş ilçesi olan 2.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Amasya'da yaşanan depremin yerin 5.7 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde Depremler Devam Ediyor.👇

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde Depremler Devam Ediyor.👇

Her gün küçük çaplı depremlerin meydana geldiği Kuşadası Körfezi'nde gece saat 00:09'da 2.4'lık bir deprem meydana geldi. Derinliği, AFAD ve Kandilli tarafından 5.4 kilometre olarak açıklandı. Ardından aynı bölgede 1.7 ve 2.1 büyüklüğünde art arda depremler meydana geldi.

Akdeniz bölgesinde de depremler her gün meydana gelmeye devam ediyor. İlk olarak gece saat 02.04 sularında derinliği 3.4 kilometre olan 2.3'lük bir deprem meydana geldi. Ardından Gökova Körfezi çevrelerinde 2.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın