Görüş Bildir
Haberler
8 Ağustos 2023 Aslan Kapısı Portalı Gökyüzüne Açılıyor Dikkat!

etiket 8 Ağustos 2023 Aslan Kapısı Portalı Gökyüzüne Açılıyor Dikkat!

Dr.Astrolog Şenay Devi
07.08.2023 - 20:00 Son Güncelleme: 13.08.2023 - 17:57

KALBİNİZİ DUYUN, DUA EDİN, TÖVBE EDİN, ARZU VE İSTEKLERİNİZİ TÜM SAFLIĞINIZLA YARADAN’DAN İSTEYİN. 🤍 8 AĞUSTOS 2023 88 ASLAN KAPISI Portalı, yüksek frekanslı enerjiyi varlıklarımıza ileten, ruh enerjimizi ve Dünya Ana’nın ruh enerjisini yeniden doğmamıza izin veren galaktik bir kapının açılmasıdır. Bu yüksek frekanslı enerji, enerji merkezlerimizi açmak, yeni fikirlere ilham vermek, bilincimizi yükseltmek ve psişik yüklemeleri alma yeteneğimizi geliştirmek için kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portal nasıl aktifleştirilir?

Portal nasıl aktifleştirilir?

88 ASLAN KAPISI Portalı, Sirius yıldızının yükselişiyle aktive olur, bu, Temmuz ayının sonundan Ağustos ayının ortasına kadar gerçekleşir, ancak numeroloji 8/8 ve Güneş, Aslan’ın yarı noktasına veya 15 derecesine ulaşır. Zodyak şu anda (Aslan enerjisinin zirvesi), portalı kutladığımız gün yaptı.

Sirius Spiritüel Güneşimiz olarak kabul edilir, bu nedenle Sirius’un doğuşu ve dönüşü eski astrologlar tarafından ruh enerjimizin ve gezegenin ruh enerjisinin yeniden doğuşu olarak görülmüştür. Sirius’un yükselişi aynı zamanda yağmur mevsimi ve Nil’in taşmasına karşılık geldi ve bu yeniden doğuş fikrini besleyici yağmur aracılığıyla daha da destekledi. Bazı kültürler, yeni yılın başlangıcını belirtmek için Sirius’un yükselişini de kullandı.

Aslan Kapısı Portalı yeryüzüne açılmışken 

Dua edin 

Hatalarınız ile yüzleşin 

İlkel duygularınızı dönüştürün 

Sevin, sevginiz ve sevdiğiniz için EMEK verin 

Özür dileyin, sevip sevilirken KIYMET bilin, kıymet verin.

Şira yıldızı Sirius

Sirius, gökyüzündeki en parlak yıldızlardan biridir ve Ruhsal Güneşimiz olarak bilinir. Dünyevi Güneşimiz bir illüzyon olan fiziksel dünyamızı aydınlatırken, Spiritüel Güneşimiz zamansız ruhumuzun gerçeğini aydınlatır. Kadimler, onun cennete açılan kapı ve daha yüksek titreşimli varlıkların evi olduğuna inandıkları için yıldız Sirus ile çok uyumluydu. Sirius’un enerjisinin, Sirius’un gökyüzünde güçlü olduğu her zaman faydalanabileceğimiz ve kullanabileceğimiz son derece gelişmiş bir bilgelik taşıdığına inanıyorlardı. Aslan kapısı portalı kalbinizi ruhunuzu arındırsın sevdikleriniz ve sevenleriniz ile biz olmanızı aşk sevgi bereket huzur koruma altında olmanızı sağlasın. Aldım, kabul ettim, EVET EVET EVET Yazalım yorumlara.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
4
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kubrickss

Aldım, kabul ettim, EVET EVET EVET

kubrickss

😂😂😂😂😂😂 ya yicem seni😍

Konuşmasak olmaz

Harbiden şu astrolojiye inan var mı acaba bende tuvalet eğitimli dinazor varda şehir değişikliği yüzünden kendimle götüremiyorum sahiplendirmek istiyorum ilg... Devamını Gör

Selam Özbakan

ne diyorsun birader sen işin dua ya kaldıysa