Görüş Bildir
Haberler
7 Soruyla İçindeki Girişimciyi Test Etmeye Var mısın?!

7 Soruyla İçindeki Girişimciyi Test Etmeye Var mısın?!

TÜSİAD
23.01.2017 - 15:14

Hadi bakalım!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çevrendeki bazı sorunlara çözümler getirebilecek fikirler aklına ne sıklıkla geliyor?

2. Teknolojiyle aran nasıl?

3. Kendi işinin sahibi olmayı hiç hayal ettin mi?

4. Girişimciliğe bakışın nedir?

5. Fikrini gerçekleştirmek için nereden para bulabilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Girişimcileri bekleyen zorlukların farkında mısın?

7. Fikrine yönelik olumsuz eleştiriler seni nasıl etkiler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen iyi bir girişimci adayısın!

Sen iyi bir girişimci adayısın!

Sen harika bir girişimci olabilirsin. Başarıya ulaşmak için sakin ve mantıklı kararlar verebilecek, risk almayı bilen ve inandıkların için kararlılıkla çalışabilecek bir karaktere sahipsin. Seni diğerlerinden ayıran en büyük özelliğin odaklandığın başarı için sonuç alana kadar çalışman. Girişimcilik yolunda başarıya ulaşmak için  büyük bir adım atabilirsin. Ne duruyorsun? Ekibini kur, iş fikrin ile TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması'na katıl! Buradan başvurabilirsin!

Çok başarılı bir girişimci olabilirsin!

Çok başarılı bir girişimci olabilirsin!

Aslında sen hem girişimcilik dışı çalışma hayatında hem de girişimcilikte başarılı olabilecek bir yapıya sahipsin. Hangisini istediğine karar vermekte zorlandığın zamanlar zengin olmak hayallerin seni girişimciliğe yaklaştırsa da girişimciliğin riskleri seni düşündürmüyor değil. Ancak denemeye her zaman açık yapın senin içindeki girişimciyi sürüklemeye ve teşvik etmeye devam ediyor değil mi? Bir iş fikrin varsa, bir ekibin varsa senin gibi birisinin beklemesinin hiçbir anlamı yok. TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması'na katıl, girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak seçebileceğini herkese göster! Buradan başvurabilirsin!

İçindeki girşimciyi keşfet!

İçindeki girşimciyi keşfet!

İçinde keşfedilmeyi bekleyen bir girişimci olduğunun farkında mısın? Aklına gelen fikirleri görmezlikten gelmek yerine o fikirlerine sahip çıkarak harika işler başarabilirsin. İçindeki girişimciyi keşfetmek için yapman gereken ilk şey onun sesine kulak vermek ve buraya girip online eğitimi almak. Unutmadan, içindeki girişimciyi ortaya çıkarttığında TÜSİAD 'Bu Gençlikte İŞ Var!' Yarışması'na başvurmayı sakın atlama. Son başvuru 20 Şubat 2017. Buradan başvurabilirsin!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2017 başlıyor... Yarışmaya katılın, fikrinizi paylaşın, biraz iş konuşalım. Son başvuru 20 Şubat'ta!..

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2017 başlıyor... Yarışmaya katılın, fikrinizi paylaşın,  biraz iş konuşalım. Son başvuru 20 Şubat'ta!..
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
63
50
46
22
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Özalp

Keşfetmiyorum lan.

Zeynep Yılmaz

Sırf vakit geçsin diye çözüyorum... Hiç bir zaman hiç bir test doğru çıkmadı!

Çikolatalı pasta

İyi bir girisimci adayiymisim onedio heveslenmeyin ben bu işi sevmiyorum asla yapmam