Görüş Bildir
Haberler
7 Aralık 2020 Son Depremler Listesi! Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

7 Aralık 2020 Son Depremler Listesi! Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

Buse
07.12.2020 - 11:35

Geçen hafta meydana gelen depremlerden sonra Aralık ayının ikinci haftasına yine depremlerle uyandık. Bugün Malatya ve Akdeniz'de depremler meydana geldi. Ege Bölgesi'nde ise her gün onlarca deprem meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 7 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malatya'da Deprem.

Malatya'da Deprem.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, gece saat 03.57 sıralarında merkez üstü Yazıhan ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Malatya'da yaşanan depremin yerin 5.0 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde Depremler Bitmiyor.

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde Depremler Bitmiyor.

Her gün küçük çaplı depremlerin meydana geldiği Kuşadası Körfezi'nde sabah saat 04.52'de 2.0'lık bir deprem meydana geldi. Derinliği, AFAD ve Kandilli tarafından 5.3 kilometre olarak açıklandı. Ardından aynı bölgede 2.0 ve 2.1 büyüklüğünde art arda depremler meydana geldi.

 Sisam Adası'nda ise 2.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği ise 9.4 olarak duyuruldu.

Akdeniz açıklarında Girit Adası bölgesinde 2.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saat 09.41 sularında gerçekleşen depremin büyüklüğü ise 5.0 kilometre olarak belirtildi.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın