Görüş Bildir
Haberler
6 Yıl Önce Öldürülmüştü: Siyasilerden Fırat Çakıroğlu Paylaşımları

6 Yıl Önce Öldürülmüştü: Siyasilerden Fırat Çakıroğlu Paylaşımları

MHP, İYİ Parti ve AKP'li siyasiler, 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla anıyor. 

Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat 2015'te öğrenciler arasında çıkan kavgada, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. 

Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklanmış, 7 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Semo, 'kasten öldürmek' ve 'devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak' suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmıştı.

Ölümünün 6. yılında Çakıroğlu için paylaşım yapan siyasiler 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
74
31
15
7
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bulutlvnt

ÇIKAN KAVGADA DEĞİL EMBESİL ONEDİO EDİTÖRÜ! ÜNİVERSİTEDEKİ TERÖR SEMPATİZANLARI TARAFINDAN ŞEHİD EDİLDİ. ÇOK ZOR DİMİ DOĞRULARI YAZMAK?

Deniz Gök

İlgili kısmı Anadolu Ajansı'nın haberinden alıntıladım. İfadelerin hatalı olduğu düşüncesindeyseniz bu görüşünüzü söz konusu ajansa da bildirmenizi tavsiye e... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

cumartesi anneleri vardı bi de 30 yıldır çocuklarının naaşına ulaşamayan. bi de onları ansaydınız dicem de, işin ucu devlete dokunduğundan kimse oralı değil ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Haberlerde "karşıt görüşlü öğrenciler" diye 2 dakikalık bir haber geçmişlerdi. Allah rahmet eylesin.