Görüş Bildir
Haberler
Yıllarca Süren Çocuk İstismarı: AK Partili İsimler Bile Savunamıyor

Yıllarca Süren Çocuk İstismarı: AK Partili İsimler Bile Savunamıyor

ismail kahraman
10.12.2022 - 12:38 Son Güncelleme: 10.12.2022 - 12:43

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızını evlendirdiği ve çocuğun yıllarca süren istismara maruz kalması gündemi meşgul ediyor. Her kesimden tepki çeken olayı, sosyal medyada AK Partili isimler de eleştirmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce savundu, sonra özür diledi

Önce savundu, sonra özür diledi

Sosyal medyada AK Parti’nin yaptığı her şeyi kıyasıya savunan Diriliş Postası köşe yazarı Tuğrul Selmanoğlu, 6 yaşındaki çocuğa yıllarca süren istismarı “Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.” diyerek savunmaya çalışmıştı.

Selmanoğlu sonrasında çark etti ve şunları paylaştı;

“Özür dilerim... 6 yaşında nikahlanan kız ile alakalı, iftiradır dedim, karalama kampanyasıdır dedim, böyle bir şey olamaz dedim... Yanılmışım. Savcılıktaki ses kaydının dökümünü okudum... Anlaşılan olmuş, bin beteri olmuş hem de. Yansın bu dünya be... Yansın bu dünya!”

‘Dertleri çocuk değil’ diyen Taha Hüseyin Karagöz de döndü

‘Dertleri çocuk değil’ diyen Taha Hüseyin Karagöz de döndü

Skandalın yayıldığı ilk zamanlarda ‘dertleri çocuk değil’ diyerek tweet atan ve büyük tepki çeken Yeni Şafak çalışanı Taha Hüseyin Karagöz de olayla ilgili görüş değiştirenlerden.

Karagöz, son paylaşımında olayla ilgili şunları ifade etti;

“Yargıyı etkilemek amacım değil elbet. Ama yeni öğrendiğim şeyler yenilir yutulur gibi değil. ‘Allah belasını versin’ demekten başka bir şey diyemiyorum. Umarım kısa zamanda adalet yerini bulur.”

Bir daha tweet atmayacakmış!

Bir daha tweet atmayacakmış!
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada AK Parti’nin önde gelen trollerinden Mert Armağan da, “Bu olay ile alakalı mahkeme ertelenmemeli. En erkene alınıp karar verilmeli. 6 yaşında bir çocuğa böyle bir şey yapıldığını düşünmek dahi istemiyorum! Gözüme uyku girmiyor iftiraysa da değilse de iki türlüsü de facia. Mahkemeye kadar bu konu da daha tivit atmayacağım” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
30
18
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Alakasız olacak ama her şeyde de “Allah’ım kıyamet kopsun” cümlesinden sıkıldım. Bu boklanmış zihniyetlerin edimleri bile Allah’a havale. Şu oldu, bu oldu, K... Devamını Gör

imo teph

şşş şeriat savunucusu Abdullah mıydı neydi arap sevici vardı yorumlarda bir tane, gelsene bi, bişi diycem

Sigurd

Yeni mi öğrendiniz yoksa halk tepkisi artınca götümüz başımız sağa sola oynasın mı dediniz? Yalanınızı s.kim, sanki hiç bilmiyorlar kimlerle el ele yürüdükle... Devamını Gör