Görüş Bildir
Haberler
6 Nisan 2023 Terazi Burcunda Dolunay Gerçekleşecek!

etiket 6 Nisan 2023 Terazi Burcunda Dolunay Gerçekleşecek!

Dr.Astrolog Şenay Devi
05.04.2023 - 18:19 Son Güncelleme: 06.04.2023 - 21:31

Koç burcundaki güneş, Jüpiter ve Chiron şu sıralar nefsi arzularımızı harekete geçiriyor ve “Ben kimim, biz olmak yolunda yapmam gerekenler neler?” meselelerinde farkındalık getiriyor bizlere.  Terazi burcundaki dolunay bizi Koç burcunun eril enerjisinden uzaklaşmaya çağırıyor. Koruyucu sevgi dolu dengeye adım atmak ve Venüs'ün ilahi dişil enerjisini kullanmak için kardinal ateş enerjisi kaplıyor gökyüzünü.  Daha da önemlisi, Mars şu anda savunmacı ve hakkımızı korumak gibi davranışlara eğilimli olduğu Yengeç burcunda ilerlerken sabırsızlık hızla asabiyete ve duygusal bir patlamaya dönüşebilir. Koç burcunun yansıması her zaman her ortamda kendini göstermeyi ve liderliği ele geçirmeyi sever, ancak bir şeye farklı bir bakış açısıyla bakmamız ve sakin kalmamız çok önemli bu dolunay enerjisinde. Neyseki, Mars ve Satürn ile uyumlu bir üçgen yapacak, hem destekleyici hem de sezgisel olarak doğrulayıcı olacak pek çok noktada. 

Dünya ve ülke genelinde ise siyasi arenalarda beklenmedik olaylar geçmişte üstü kapanmış pek çok şeyin gün yüzüne çıkması ve beklenmedik görev değişiklikleri, trafik ve hava kazalarında artış, dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kırıklar ve böbrekler, idrar yollarında enfeksiyonlar gerçekleşen dolunayın yansıyan enerjileri olarak dikkat çekmekte. 

Güneş burcunuz, ay burcunuz veya yükselen burcunuza göre, yaklaşan dolunay sizleri bir öğretmen otoritesi ile dengeye getirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Bağlantılarınızı iletişim gücünüzü güçlendirin ve başka birinin liderliği almasına izin vermekten korkmayın. Sözleşmeli anlaşmalarınız, önemli kişiler ve uzlaşma yeteneği etrafında dönen enerjiler bu dolunayda ön plana çıkıyor. Para ve öz-değerle ilgili ikinci evinizde Venüs tarafından yönetiliyor, şüphelerinizden, korkularınızdan ve her zaman kendi başınızın çaresine bakma ihtiyacından vazgeçmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Bazılarınız biriyle farklı değerler paylaştığınızın farkında olabilirsiniz, ancak bu, empati geliştiremeyeceğiniz ve yarı yolda biriyle tanışamayacağınız anlamına gelmez. Şimdi iş birlikleri özel yaşamınız ve ortaklıkların yeniden yapılandığı özel zamanlardasınız.

Boğa

Boğa

Verdiğinizi alıyorsunuz ve bunu ilk elden görmeye başlıyorsunuz. Bu, şu anda geliştirmeye çalıştığınız bir iyilik eylemi veya iş-yaşam dengesi olabilir, ancak Venüs'ün yönettiği bu dolunay, günlük yaşam tarzınızın dinamiğine dair farkındalığın yanı sıra netlik getiriyor pek çok konuda sizlere. Perde arkasındaki hayatınız ile günlük realiteniz arasında bir uyumsuzluk varsa, bu dolunay altında netleşecek. Zihinsel, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza öncelik vermeniz isteniyor, bu nedenle sizi gerçekten güvende hissettiren şeyin ne olduğunu düşünün. Önceliği kendinize verin ve aldığınız kararları uygulamakta tereddüt etmeyin. Yıldızınız parlıyor şimdi mükafat zamanı.

İkizler

İkizler

Kalabalığı takip edecek biri değilsiniz, ama aynı zamanda zihinsel olarak uyarıldığınızda dikkatiniz kolayca dağılıyor. Bununla birlikte, adalet arayan bu dolunay kalbinizin arzularına ve içinizdeki çocukla paylaştığınız ilişkiye vurgu yapıyor. Topluluğunuzda lider olmak sizin ikinci doğanızdır, ancak bu iş birlikleri ve sosyal ağlar tutku projelerinizle ve yaratıcı düşüncelerinizle uyumlu mu? Kendi yeteneklerinizi, becerilerinizi ve yeteneklerinizi gözden kaçırmadığınız sürece, entelektüel arkadaşlarınızı ve hikaye anlatıcılarınızı onurlandırmanın yanlış bir tarafı yoktur. Özel yaşamınızda ise hataları telafi etme zamanı sizler için.

Yengeç

Yengeç

Bir adım geri atın ve kendinizle yüzleşin.  Terazi, yöneticilik ile ilgili dördüncü evinizi yönetir ve bu Dolunay'ı sağlığınız için çok daha önemli hale getirir. Bir yanınız kişisel yaşamınızda gerçekten bir uyum duygusu için can atıyor ve yine bir yanınız profesyonel olarak ve otorite anlayışınız açısından ilerlemeye devam ediyor. Kimse çoklu görev yapamayacağınızı engelleyemez, ancak aynı zamanda her zaman tek başınıza yapmaya da devam edemezsiniz. Sosyal sektörünüzde Venüs tarafından yönetilen, akranlarınıza güvenmeniz ve değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurmanız ve karşılığında size değer vermeniz için teşvik ediliyorsunuz.

Aslan

Aslan

Yönetici gezegeniniz Güneş liderlik gücünüzü veriyor sizlere şimdi bu gücü doğru zamanda kullanmaya olsun gayretiniz. Bununla birlikte, Venüs'ün yönettiği bu dolunay, size başka fikirlere ve bakış açılarına yer ayırmanızı hatırlatması anlamında inatçı tavrınıza meydan okuyor. Büyümeye ve genişlemeye her zaman yer vardır ve iletişim alanında (ve ustalaşmaya çalıştığınız becerilerde) dengeyi geliştirmek, aradığınız gerçeği size getirebilir. 10. evinizdeki Venüs tarafından yönetilen değerli bir bağlantının ve/veya tavsiyenin boşa gitmesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise bencilliklerden uzak durun ve sizi seven insana haksızlık yapmamaya olsun gayretiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Başak, siz dahil herkesin kendine özgü bir değer sistemi vardır. Ancak Nisan dolunayı, güvenlik duygunuzdan ortak girişimlerinize kadar her şeye farkındalık getiriyor. Doğum haritanızda dokuzuncu bilgelik, felsefe ve bilinmeyen bölge evinizdeki Venüs tarafından yönetiliyor, yurtdışına seyahat ederken bir yolculuk ve/veya yeni bulunan bir inanç sistemi size finans ve istikrar alanında arzuladığınız dengeyi getirmenize yardımcı olabilir. Bu aynı zamanda ortaklıklarınızı evlilik ya da devam eden beraberliğinizi ve sosyal farkındalığınızı güçlendirmeye yardımcı olabilir iyi değerlendirin.

Terazi

Terazi

Bir dilek tut Terazi. Bununla birlikte, Eylül 2022'de gerçekleşen burcunuzdaki yeniayı tekrar düşünmek pek çok ipucunu bulmanıza yardımcı olur, çünkü benzer temalar ön plana çıkarılıyor… Tabii şu anda tezahür eden niyetler belirlemezseniz. Göksel yöneticiniz Venüs tarafından yönetilen -ortak girişimlerinize, ortak varlıklarınıza evlilik ilişkiler ve sözleşme anlaşmalarınıza uyum ve istikrar getirirken-bu, samimi birlikteliklerinizin değerini ve bir yatırıma liderlik etme arzunuzun önemli olup olmadığını düşünmeniz için bir fırsattır. Gerçekten buna değer.

Akrep

Akrep

İşler her zaman göründüğü gibi değildir ve bu gerçeğin gayet iyi farkındasınız. Bununla birlikte, bu dolunay bilinçli zihninizden gizlenen bir şeye açıklık getireceğinden, bu süre zarfında bunu dikkate almak önemlidir. İlişki sektörünüzde Venüs tarafından yönetilen, bire bir bağlantılarınızın (kişisel veya profesyonel olarak) istikrarı hakkında farkındalık kazanıyorsunuz ve nerede denge veya karşılıklılık eksikliği olabileceğini fark ediyorsunuz. Bir sözleşme etrafındaki konuşmalar sizi hazırlıksız yakalayabilir, bu nedenle inanç sistemlerinize değerlerinize özünüze sadık kalmanız önemlidir.

Yay

Yay

Arkadaşlar gelir geçer ama bazen aileye dönüşürler. Durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizde Venüs tarafından yönetilen bu lunasyon, bu dolunayın anlamını özetler. En son ne zaman bir arkadaşınızı kontrol ettiniz aradınız yanında oldunuz? Ya da en iyi arkadaşınızla mı vakit geçirdiniz? Kalbinizin arzularını gözden kaçırmadan, bu lunasyon sizi topluluğunuza katılmaya ve hediyenizi dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya teşvik ediyor. Daha da önemlisi, size ruh ailenizi ve arkadaşlık gruplarınızı hatırlatıyor. Yalnız girişimlerden biraz uzaklaşın ve dostlarınızla zaman geçirin. İş ve özel yaşamınızda doğru kararlar almanıza ışık tutabilirler. Sizi seven insanlara değer verme zamanı.

Oğlak

Oğlak

Kararları vermede ve liderliği ele almada doğuştan yeteneklisiniz ama her şeyin bir zamanı ve yeri var.  Profesyonel bir fırsat sizi her zaman ki potansiyel olarak yaklaşımlarınızdan uzaklaştırabilir, ancak “üstünlüğe” sahip olmamanız bunun söz konusu olmadığı anlamına gelmez. Diğerleriniz için iş ve yaşam dengesine dikkat etmeniz ve gerekirse üstlerinizle iletişim kurmanız önemlidir. Ev cephesinde işler normalden daha aktif olabilir, bu da size şimdilik işi başka birinin yapmasına izin vermekten başka çare bırakmayabilir ve bunda bir sorun yok. Yardımlaşmaya açık olun ve bu dolunay altında özel yaşamınızla ilgili radikal kararlar almaktan uzak durun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Sabit bir burç olmak sizi inatçı bir zihniyete sahip olmaya daha yatkın hale getirir, ancak bu dolunay size bunun neden zararınıza olabileceğini gösteriyor. İletişim sektörünüzü dolduran Koç burcundaki güçlü gezegenler ile şanslar dürtüyle hareket ediyor ve bir durumun ayrıntılarını hızlandırıyor. Bununla birlikte, Ay doğum haritalarınızda dokuzuncu bilgelik evinizi ve bilinmeyen bölgenizi aydınlatacağından, farklı bir bakış açısı veya ileriye doğru tamamen farklı bir seçenek düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Uygun arabuluculuk ve rehberlik olmadan ileri atlamayın. Bu, özellikle yer değiştirmenin veya kazançlı bir ev yatırımının ortasında olanlarınız için geçerlidir.

Balık

Balık

Genellikle alandan çok veren birisinizdir ve bu Dolunay enerjisi altında tam olarak bununla yüzleşirsiniz. İster finansal olarak ister güvenlik duygunuz açısından, yatırımlarınızın değerini ve (daha da önemlisi) enerjinizi nereye yönlendirdiğinizi yansıtmak önemlidir. Yakın birliktelikleriniz ve ortak varlıklarınız özgün ve istikrarlı bir temel üzerine mi inşa edilmiş? Arzu ettiğiniz istikrar için önemli bir başkasına ve/veya profesyonel bir işverene güvenebilir misiniz? Bu, düzenli olarak yaptığınız konuşmalar gibi bir şey olabilir, ancak sonuç olarak, bunların sizin için gerçek bir değeri var mı?

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın