Görüş Bildir
Haberler
51 Yıllık Muhtar Yeniden Aday Oldu: 'Bende Muhtarlık Ölene Kadar'

51 Yıllık Muhtar Yeniden Aday Oldu: 'Bende Muhtarlık Ölene Kadar'

Emre Ordu
22.02.2019 - 22:14 Son Güncelleme: 23.02.2019 - 09:22

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kesintisiz 51 yıldır muhtarlık yapan 84 yaşındaki Yılmaz Yener, görevini 5 yıl daha sürdürmek için tekrar aday oldu. Halkın kendisini istediği için yeniden aday olduğu söyleyen Yener, 'İnşallah bende muhtarlık mezara kadar, yani Allah ömür verdiği yere kadar bu göreve devam edeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turgutlu ilçesinde yaşayan Yılmaz Yener, şu anda yaklaşık 4 bin seçmenin bulunduğu Altay Mahallesi'ne 1968 yılında muhtar seçildi. 

O günden bu yana görevini yarım asırdır kesintisiz sürdüren Yener, 31 Mart'ta yapılacak seçimde bir kez daha aday oldu.

51 yıl önce arkadaşlarının ısrarıyla muhtarlık seçimlerine girdiğini söyleyen Yener, 'Böylelikle 1968'den bu yana kesintisiz bir şekilde seçimlerde hep kazandım ve muhtar olarak görevimi sürdürdüm.' diye konuştu.

"Nabız yokladım, halk beni istiyor"

"Nabız yokladım, halk beni istiyor"

Sonraki süreçte mahallelinin kendisinden büyük memnuniyet duyduğunu ve görevi sürdürmesini talep ettiğini dile getiren Yener, muhtarlığın şerefli ve kutsal bir iş olduğunu kaydetti.

Mart ayında yapılacak yerel seçimde yeniden aday olduğunu vurgulayan Yener, 'Yaşımın ilerlediğinin farkındayım. Nabız yokladım, halk beni istiyor. Bu yüzden tekrar aday olmaya karar verdim. İnşallah bende muhtarlık mezara kadar, yani Allah ömür verdiği yere kadar bu göreve devam edeceğim.' ifadelerini kullandı.

"Kendimi bildim bileli muhtar"

"Kendimi bildim bileli muhtar"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Altay Mahallesi sakinlerinden Ahmet Şen de Yener'in çok sevilen bir kişi olduğu söyledi.

Yener'in mahalleye çok hakim olduğunu vurgulayan Şen, 'Her sokakta, her kapıda, her dükkanda kim var iyi bilir. Halkın ona büyük bir teveccühü var. Kendimi bildim bileli burada muhtar, bu seçimlerde yeniden muhtar seçileceğini düşünüyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
29
20
9
7
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Dayı kelebek etkisi bırakmak istiyor, olasılıksız muhtar.

Ersin İdmanyurdu

en alt idari birimden en üste hepsi aynı. ne koltukmuş arkadaş. sikik bir ortadoğu ülkesinde sıradan bir gün

Kürşat Konak

Allah aşkına adamın bir kuruş gördüğü fayda yok, halka hizmet etmeyi seviyor arayıp bulamayacağınız insan türü. Burada herkes giydiriyor ne kadar problemli h... Devamını Gör