Görüş Bildir
Haberler
50 Yıl Önce Doğsan İsmin Ne Olurdu?

etiket 50 Yıl Önce Doğsan İsmin Ne Olurdu?

Yung Boş Ada
13.07.2015 - 18:52 Son Güncelleme: 13.07.2015 - 19:20

Şimdilerde bize ilginç gelen ya da hiç duymadığımız isimler 50 yıl önce ne kadar ünlüydü bir bilseniz. Peki sen hiç düşündün mü, 50 yıl önce doğsan ismin ne olurdu diye? İşte fırsat ayağına geldi: Testi çöz ve 50 yıl önceki adını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmemiz lazım!

2. Hafta sonları sabah kaçta kalkarsın?

3. Üst komşunun evinde doğum günü partisi varmış fakat neredeyse evi üstüne yıkacaklar. Ne yaparsın?

4. Arkadaşların senin yaşına göre davranmadığını söylüyor mu?

5. Dışarı çıkarken yanına neyi almazsan koşa koşa eve geri dönersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an ne olsa da içsem dedin peki?

7. Bu odalardan birini seç şimdi de!

8. Son olarak, şu anki ismini seviyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Agah"

"Agah"

Öğrenmek, öğretmek bu hayatta en çok değer verdiğin şeyler. Sürekli yeni bilgiler öğrenmek, bunları etrafına anlatmak istiyorsun. Kendini geliştirmek senin için çok önemlidir. Bu yüzden de 'bilgili' anlamına gelen 'Agah' senin 50 yıl önceki ismin olmalı...

"Kamran"

"Kamran"

Sen çok istekli, arzulu bir insansın. Hırslısın da bu konuda, istediğini elde etmek için deliler gibi çalışır asla pes etmezsin. Eninde sonunda da ulaşırsın istediğin şeye. Eğer yeterince çok istersek yapamayacağımız şey olmadığını düşünürsün. Bu yüzden de senin adın 'istediğine kavuşmuş' anlamına gelen 'Kamran' olmalı!

"Nedim"

"Nedim"

Dostların, sevdiklerin olmazsa bu hayatın ne önemi kalır diyenlerdensin sen. Dostluk bağı çok kutsal bir bağdır senin için ve bu bağa sonuna kadar sadıksındır. Hiç kimseyi aldatmaz, kandırmazsın. Böyle kelimeler yoktur senin lügatında. Yapmacıklık da yoktur sende, son derece samimi ve içtendir bütün hareketlerin. Bu yüzden de senin adın 'dost, samimi' anlamına gelen 'Nedim' olmalı.

"Eşber"

"Eşber"

Çevrendekiler üzerinde inanılmaz bir sakinleştirici havan var. Kullandığın her kelime, ses tonun ve bakışlarınla insanlara huzur veriyorsun. Çünkü sen kendin zaten huzurlu bir insansın. Bu yüzdendir ki çevrendeki insanlar hep içleri sıkıldığında dertlendiğinde sana gelir. İşte tam da bu sebepten senin adın 'sakinleştirici' anlamına gelen 'Eşber' olmalı.

"Nejat"

"Nejat"

Doğuştan gelen bir asalet var sende. Görenler saray soyundan geldiğini düşünebilir. Karizman, duruşun, tavırların saray soylularınınkini aratmıyor. Girdiğin her ortamda insanları çok kolay bir şekilde etkilemen bu yüzden işte. Durum buyken neden senin adın 'soy' anlamına gelen 'Nejat' olmasın?

"Dilruba"

"Dilruba"

Masal prenseslerine has güzelliğin ve doğal çekiciliğini nereden anlatmaya başlasak bilemedik. Davranışlarındaki cilveler de cabası. Kısmetlerinin kapında kuyruk olmasına şaşmamak gerek. Peri gibi kızsın; bu yüzden de senin adın 'gönül kapan' anlamına gelen 'Dilruba' olmalı.

"Feride"

"Feride"

Duruşun, bakışların, hareketlerin anlat anlat bitmez. Hiç kimseye benzemiyorsun sen. Bu dünyadan değil gibisin. Bu dünyaya ait olmayan bir zarafet var sende adeta. Senin bir eşiğini daha bulmak imkansız. Bu yüzden de senin ismin 'eşsiz' anlamına gelen 'Feride' olmalı!

"Hümeyra"

"Hümeyra"

Bu dünyada hala senin gibi insanlar var mıymış :) Senin gibi saf, temiz, kötülüğün k'sini bilmeyen, yüreği iyilik dolu insanlar. Seninle tanıştığımıza çok sevindik. İyiliğinin yanı sıra insanın içini aydınlatan bir havan da var senin, sana baktıkça içi açılıyor insanın. Bu yüzden de senin ismin 'aklık, beyazlık' anlamına gelen 'Hümeyra' olmalı!

"Nahide"

"Nahide"

Aman da aman, kimler gelmiş. Buraların küçük hanım'ı gelmiş. İçindeki genç kız hala yaşayan ve asla ölmeyecek olan o güzel insan gelmiş. Senin ruhun hep genç, yaşama sevincin hiç tükenmez. Dünyaya bakışın da son derece pozitif, kötümserlik asla sana göre olmadı. Bu yüzden senin ismin 'genç kız' anlamına gelen 'Nahide' olmalı.

"Semiramis"

"Semiramis"

Sen aslında saraylara, hanlara ait olmalıymışsın. Burada harcanıyorsun sen. Çünkü senin saraylara yakışır bir halin, bir duruşun var. Sultan gibi kadınsın evellallah! Bu yüzden de Babil'in Asma Bahçeleri'nde yaşamış Asur Kraliçesi 'Semiramis'in adını hak ediyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
383
198
100
93
41
39
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
missis Simpson

ismin ney dedi söyleyi verdim feride feridee

nebiliyim

ferideeee :)