Görüş Bildir
Haberler
5 Soruda Cinsel IQ Puanını Ortaya Çıkarıyoruz!

5 Soruda Cinsel IQ Puanını Ortaya Çıkarıyoruz!

Emilyy
18.06.2021 - 21:00

Cinsel IQ puanının kaç olduğunu merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangi meyveyi daha çok tükettiğini söyler misin?

2. Şimdi de bize bu iç çamaşırlardan hangisini daha çok beğendiğini seç bakalım.

3. Imm... Bu yataklardan hangisini tercih edersin?

4. Bize bu kuruyemişlerden hangisini daha çok sevdiğini söyler misin?

5. Son olarak, ayak şeklini de seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Sen cinselliğe hayatında çok fazla önem veren bir insan değilsin. İlişkilerinde her zaman önceliklerin farklı oluyor. Genelde sevgi, güven ve bağlılık oluştuğunda cinsellik isteği uyanıyor. Çünkü senin için hayati derecede bir önemi yok. Genelde sen aşk insanısındır. Ruh eşini bulmak ve onunla güzel zamanlar geçirmek istiyorsun. En büyük arzularından birisi de bu. Sevdiğin kişiyle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmak istiyorsun. Zaten doğru kişiyi bulduğunda cinsellik de ten uyumu da çok güzel olacaktır. Sen buna inananlardansın. Öyle her şeyde cinsellik düşünmüyorsun. Bu yüzden senin cinsel olarak IQ'n çok yüksek değil. Elbette cinsellik de belli bir noktada önemli ama senin için kilit nokta bu değil kesinlikle. İşte bu yüzden cinsel IQ puanın 80 ile 95 arasında diyebiliriz...

Senin cinsel IQ'n 95-130 arasında!

Cinsellik senin için bu hayatta hem önemli hem de önemli değil. İlişkilerinde önem verdiğin kilit noktalardan biri güvendir. Eğer güven olmazsa o ilişkiyi devam ettirmeyi çok tercih etmiyorsun. Bunun yanında cinselliğe de önem veriyorsun aslında. Her ne kadar cinsellik hayatının noktası halinde olmasa da ten uyumunun olmasına çok önem veriyorsun. Bu da sevdiğin insanlarla olsun istiyorsun doğal olarak. Aslında flörtüz de bir yapın var ama oldukça seçicisin. Eğer cinsel bir ilişkide bulunacaksan o kişinin de deneyimli ve iyi olduğunu bilmen gerekiyor. İşte o zaman alev alev yanıyorsun. O anki duygular seni zirveye taşıyor. Hayatının merkezi halinde olmasa da cinsellik senin için keşfedilmesi gereken şeylerden biri. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 95 ile 130 arasında diyebiliriz.

Senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

Sen tam anlamıyla TEPEDESİN! Cinsellik söz konusu olduğunda senin için akan sular duruyor. Cinsellik ilişkilerde senin için hayati bir önem taşıyor. Onsuz asla yaşayamayacağını düşünenlerdensin. Cinselliğin verdiği hazza ulaşmak için her şeyi yaparsın. Cinsellik sırasında partnerini tatmin etmeyi çok iyi biliyorsun. Resmen bu işin kitabını yazacak biri varsa o da sensin. Bu konuda kimse eline su dökemez. Seks konusunda oldukça bilgiye sahipsin. Daha önce denemediğin farklı zevkleri de tatmak istiyorsun. Bu konuda büyük fantezilerin var. Her konuda cinselliği tatmak ve bundan keyif almayı seviyorsun. Partnerine de bu mükemmel anı yaşatmaktan oldukça keyif alıyorsun. Sanki cinsellik konusunda doğuştan yetenekli gibi bir şeysin. Şehvet ve tutkuyla yanıp tutuşurken daha çok kalpler yakacak gibisin. Tehlikelisin... İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
72
49
23
22
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Kucuk

Onedio cinsel IQ'mun 130 ve üzeri olduğunu ve benim aygır falan olduğumu söylüyor ama bakirim -_-

Gizem Yenikler

Senin cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Eliy Malik

95-130 arası. teşekkürler onedio. işsizliğimden yararlanıp böyle testleri ciddi ciddi çözmeme olanak sağladığın için.