Görüş Bildir
Haberler
5 Dakikada Koyu Renkli Oje Nasıl Çıkarılır?

5 Dakikada Koyu Renkli Oje Nasıl Çıkarılır?

www.hayatburada.com
09.02.2015 - 23:47 Son Güncelleme: 19.02.2015 - 12:01

Biz bunu kesinlikle denedik, ve işe yarıyor. Mutlaka sizler de denemelisin. Ojeler onları çıkarmanız gerektiği ana kadar çok güzellerdir. Yüzlerce pamuk topları harcayarak, bir sürü zamanımıza mal oluyor onları çıkarmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adım :

1. Adım :

Ekipmanlarınızı hazırlayın. Tabii ki aseton. Ve biraz da pamuk topları ya da düze daire şeklinde olan pamuklar ya da normal pamuk.

2. Adım :

2. Adım :

Pamuklarınız tırnaklarınızın ölçüsünde kat kat ayırın. Parmak sayımızdan dolayı en az 10 tane olması gerekiyor. 2-3 tane de fazladan yapmakta fayda var.

3. Adım :

3. Adım :

Asetondan bir miktar aseton şişenizin kapağında doldurun.

4. Adım :

4. Adım :

Pamuk parçalarınızdan birini bu kapağın içine tutarak tamamının asetonu emmesini sağlayın.

5. Adım :

5. Adım :

Pamuk parçanızı tırnağınızı tamamen kaplayacak şekilde kaplayın. Tamamı kaplanmalı mutlaka.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adım :

6. Adım :

Bu hareketi tüm tırnaklarınıza uygulayın. Önce bir elinizi bitirip sonra diğerine geçmeniz tavsiye ederiz. Tırnağınızdaki pamukları 1-2 dakika bekletin. Bu sürede aseton asıl işini yapıyor.

7. Adım :

7. Adım :

Bir başka kuru pamuk parçasını alıp tırnağınız üzerindeki ıslak pamuk parçasının üzerine koyun ve biraz sertçe tırnağınızı temizleyin. Eğer doğru uygulayabilirseniz,  neredeyse ojenizin tamamı çıkmış olacaktır. Kenarlarda biraz kalmış olabilir ne de olsa ilk denemeniz. Pamukla ovalama şeklinde tırnağınızın tüm alanını temizlemeniz gerekiyor.

8.

8.

Tüm bunları yapmak inanın 5 dakikanızdan fazlasını almıyor. Biz artık hep bu yöntemi kullanıyoruz. Böylelikle ojelerimizi sık sık değiştirebiliyoruz  Denemeye değer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın