Görüş Bildir
Haberler
5 -11 Haziran 2023 Haftalık Genel Bakış ve Burç Yorumları

etiket 5 -11 Haziran 2023 Haftalık Genel Bakış ve Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
05.06.2023 - 07:02 Son Güncelleme: 10.06.2023 - 21:55

Haftanın Yantrası KUBERA 

Kubera Yantra: Finansal şans, ticari hayatta başarı için son derece güçlü etkileri olan bir yantradır. İstikrarlı kazanç, bereket ve başarı için kullanılmaktadır. İş yerinizin kapı üzerinde kullanılması gereken bir yantradır.

Yantraları doğum bilginize göre uygun olanı belirlendikten sonra Oniks Bakır Altın ya da gümüş olarak kişiye özel şekilde kullanmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs Aslan burcunda

Venüs Aslan burcunda

Işık bazen de kendi ışığını yakman için kesilir. Şimdi kendi ışığınızı fark edip aydınlanma zamanı!

Aşk ve güzel olan her şey Venüs Pazartesi günü göz alıcı Aslan burcuna geçerken sevgi huzur barış getiriyor yeryüzüne. Temmuz ayında bir ara retrograd dansı nedeniyle bu tutkulu burçta alışılmadık derecede uzun bir zaman geçirecek (bu alanı izleyin!). Böylece aslanın nitelikleri artar, empati kurulur ve aydınlanır.

Burada Venüs romantizm, oyun, çocuksu ifade, yaratıcılık, eğlence ve drama sevgisi verir. Aslan burcundaki Venüs çok güçlüdür   tüm kalbiyle sever ve sadakati sorgulanmaz. Bu cömertlik ve hoşgörü mevsimini davet ediyor. Meşhur yelelerimizi indirip sevgiye teslim olmanın zamanı geldi. Ne de olsa Aslan burcundaki Venüs hiçbir partiye hayır demez. Bir Aslan Venüs, güneş ışığını herkesin ve her şeyin üzerine yayarak hayranlığa ilham verir. Venüs'ün buradaki uzun ziyareti sırasında bu altın kaliteye uyum sağlayalım. Bu sıcak, sevgi dolu geçişin doğal olarak gelen özgüveninden ve kendini sevmesinden hepimiz faydalanalım.

Kendi ışığımızı fark etmek için çektiğimiz acılardan şifalanma zamanı. Sonuçta, karanlık olmadan aydınlığa sahip olamazsın. Aslan burcundaki Venüs de, pekala, gösterişli olabilir. Alıngan. Talep etmek. Dikkat çekme. Ancak, işaretinin olumlu mu yoksa meydan okuyan ifadesiyle mi oynayacağımız konusunda hepimiz seçim yapma gücüne sahibiz. Yolculuğunun en başında, Pazartesi günü çok kısa bir süre için Plüton ile bir karşıt hizaya giriyor. Ama bu geçecek. Dramadan inatlaşmadan kaçının. Emin olun buna değmez.

Habercimiz Merkür Pazar günü yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçiyor. Boğa burcunda olduğu için bu uzun zamandır ihtiyaç duyulan bir değişiklik beklenenden daha uzun süre ayrıca retrograd nedeniyle. Burada zihinlerimiz daha hafif, daha uyumlu ve yeni fikir ve bilgilere açık hale gelir. Sadece konuşmak, konuşmak ve sonra biraz daha konuşmak istiyoruz. Siz de mutlaka dinleyin. Derinlik ve yoğunlukla dinleyin. Geribildirim vermek için değil, anlamak için dinleyin. Sevgililer, bu hafta harika olacak!

Koç burcu

Koç burcu

Aşkın gezegeni Venüs bu hafta Pazartesi günü neşe bölgenize giriyor. Hissedebiliyor musun? Ayaklarınızı yere vurma ve siz olan hediyeyi kutlama dürtüsünü hissedebiliyor musunuz? Şimdi kendinizi çocuksu yaratıcılığa ve masum eğlenceye bırakma zamanınız. Sende bir ışık var; bir ışık parlamayı hak ediyor. Oyun, partiler ve flört, bu hafta ön planda ve merkez sahnede olabilir. O kadar sevgi dolusun ki dikiş yerin patlıyor. Pazar günü Merkür doğum haritanızın bu bölgesine girerken iletişiminiz de yerinde. Bundan daha iyisi olur mu? Hayır.

Boğa burcu

Gezegen yöneticiniz Venüs, Pazartesi günü doğum haritanızın evinize ve kalp bölgenize doğru süzülüyor. Sığınağınızda güvende ve sağlam olmaya bayıldığınıza göre, bu, rahatlığı seven kalbinizi heyecanlandırmalıdır. Bu haftadan itibaren düzenlemeyi düşünün. Alanınızı lüks ve çekici bir yer haline getirin; yetiştirme ve zevk. Arkadaşlarını davet et. Ailene daha çok sarıl. Bir ev partisi düzenleyin ve onu süsleyin. Ön kapınızın dışına tek bir adım atmak zorunda kalmadan kutlama yapmanın pek çok yolu var.

İkizler burcu

Haylaz yöneticiniz Merkür, bu hafta Pazar günü kendi burcunuza doğru ilerliyor. Yaşasın! Düşüncelerinizi kendinize saklamanın son zamanı geride kaldı. Artık, üzerine düşündüğünüz fikirleri iş ve eğitim hayatınıza yansıtma zamanı zeka, eğlence ve algı yeteneğine sahipsiniz. Bu hafta bu niteliklerin parladığını görüyor. Kendinizi milyonlarca kararla karşı karşıya buluyorsanız, bir liste yapın. Önceliklerinizi azaltın. İş hayatınızda uygulayın. Ama değerli benliğinizi aşırı yüklemeye özen gösterin. Ne yazık ki, kendinizi milyonlarca parçaya ayıramazsınız.

Yengeç burcu

Çok, çok kısa bir an için, Plüton Pazar günü ilişki evinize geri dönüyor. Burada biraz toparlaması gerekiyor. Kapatma çağrısı var. Belki ilk başta o kadar iyi hissetmeyeceksiniz, ancak birkaç hafta içinde üzerinizde kalan kalıntıları temizlediğiniz için çok mutlu olacaksınız. Kozmos, önümüzdeki birkaç ay için size daha fazla öz-değer hediye ediyor, bu da kendinizi seçmeyi ve kendinizi güçlendirmeyi öğrenmenize yardımcı olacak uzun bir yol kat edecek. Bu hafta yansıtmak için biraz zaman ayırın. Henüz herhangi bir karar vermek için acelemiz yok.

Aslan burcu

Aslan burcu

Bu hafta, uzun, çok uzun bir süredir sahip olabileceğiniz en iyi aylardan bazılarını başlatıyor. Neden? Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs Pazartesi itibariyle burcunuzda. Güveniniz ve kendinize olan inancınızla tanınıyorsunuz, ancak bu, bu niteliklere fazladan bir katman katıyor. Gerçekte dünyaya en iyi şekilde göstermenizi ve parlamanızı sağlar. Kendinizi her zamankinden daha çekici hissedebilirsiniz, o yüzden çalışın! Bu astrolojik mevsimler çok sık gelmiyor, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanmalıyız. Eşsiz olduğunuz her şey için kendinizi sevin. Eş ya da sevgiliniz ile birlikte aktiviteler düzenleyin ve aşkın güzelliğine kalbinizi teslim edin. 

Başak burcu

Biraz çeşitlilik ister misin? Rol değişikliği mi? Ya da belki biraz daha fazlasını öğrenmek için can atıyorsunuz? Yöneticiniz Merkür Pazar günü kariyer sektörünüze girerken, evren dileğinizi yerine getirmeye hazır. Bu onu ekstra güçlü yapar, bu da sizin için seçtiğiniz herhangi bir yönde parlama yeteneği olarak yansır. Kariyer, şu anda nimetlerinin ana sektörü gibi görünüyor, ancak bu enerjiyi gerçekten istediğiniz yere uygulayabilirsiniz. Zekanız, problem çözme yeteneğiniz ve mükemmel mantığınız, daha da parlamanıza yardımcı olacak niteliklerdir.

Terazi burcu

Biraz eğlenmeye hazır mısın? Olsan iyi olur. Yöneticiniz Venüs, sosyal sektörünüze doğru ilerliyor, bu da sizi etkinlik davetleri ve her türden yaratıcı toplantılarla dolup taşabilir. Tam olarak kim olduğunuz için kesinlikle sevilme ve değer verilme duygusu var. Çok fazla sevgi veriyorsun - terazinin dengelenme zamanı. Ayrıca bazı büyük yeni hedefler hayal etmenin zamanı geldi harekete geçin. 

Akrep burcu

Pazar günü, Merkür doğum haritanızın tutku ve inançlar alanına giriyor. Muhtemelen bu son birkaç hafta içinde çok derin bir seviyede bazı güçlü dönüşümlerden geçiyordunuz. Kozmos artık size bir nefes vermeye hazır. Aslında, muhtemelen kapatıldığını düşündüğünüz birkaç eski konuyu tekrar ziyaret edeceksiniz. Neden? İlerleme asla doğrusal değildir, değil mi? Belki bir şeyi çok daha derin, daha deneyimli bir bakış açısıyla görebileceksiniz. Bu bir dönüşüm başlatmayı gerektiriyorsa, öyle olsun. Aynı konuya geri dönmekten korkmayın, çünkü çevrenizdeki diğer kişilerin de çözüme ihtiyaç duyma olasılığı yüksektir.

Yay burcu

Yay burcu

Macera aşığı olduğun bir sır değil. İster bir yolculuğa çıkmak için evinizden ayrılın, ister içe doğru bir yolculuğa çıkın, hiç fark etmez. Bu haftadan itibaren, hangi yolculuğa çıkarsanız çıkın, muhtemelen çok daha zevkli ve eğlenceli hissedeceksiniz. Önünüzde uzun bir oyun dönemi var, bu yüzden ruhunuza bu hissi veren şeyi bulun ve bundan daha fazlasını yapın. İçinizdeki çocuğun navigasyon sisteminiz, pusulanız olmasına izin vermekten çekinmeyin. Bazen, gerçekten en iyisini bilirler. Başkalarını kutlamalara katılmaya davet edin. Ne de olsa, ilişkinin şekli ne olursa olsun, sevdiğiniz biriyle paylaştığınızda hayat daha iyidir çünkü Merkür Pazar günü doğum haritanızın bu bölgesine hareket eder.

Oğlak burcu

Pluto bu hafta Pazar günü burcunuza geri dönüyor. Biraz huzursuz hissediyorsan, nedeni bu olabilir. Yine de, bu hiçbir şekilde olumsuz bir geçiş değildir. Aslında bu, son on beş yılda bitmemiş işleri tamamlamak için kozmostan gelen altın bir fırsat. Evet, doğru duydunuz. Önemli ölçüde değiştiniz ve dönüştünüz. Şimdi, o güce adım atın. Sahip olun. Dizginleri eline al, çünkü sen kesinlikle kaderinin efendisi ve kaptanı olma yeteneğine sahipsin. Her zaman güce sahip oldun. Sadece farkına varman gerekiyordu.

Kova burcu

Bu hafta size kısa bir mühlet veriliyor. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, hissediyor olabileceğiniz baskının bir kısmı ortadan kalkar. Bu, size, yaşıyor olabileceğiniz değişikliklerden birine entegre olma ve yerleşme fırsatı vermek içindir. Pluto Pazar günü ruhsal bölgenize giriyor. Aslında bu, sizi geride tutan ve evriminizi sınırlayan tüm zehirli kalıplardan son kez arınmak için harika bir zaman. Endişelenme - bunun için zamanın var. Ve daha önce burada bulundun. Bu tanıdık bir zemin, o yüzden devam edin. İlişkileriniz mükemmel bir destek sistemidir onlara güvenin.

Balık burcu

Sen çok yaratıcı bir burcun mensubusun. Her günü bir zevk haline getirmek için bu kaliteyi kullanın. Küçük şeylerden ve büyük şeylerden keyif alın. Dünyanızdaki insanlara cömertçe vermenin yollarını bulun. Pazartesi günü Venüs doğum haritanızın bu bölgesine girerken, yaptığınız işte kendinizi nasıl daha iyi ifade edebileceğinizi ve görevlerinize, projelerinize ve görevlerinize nasıl daha fazla odaklanabileceğinizi keşfedin. Sorumluluk sıkıcı olmak zorunda değildir. Pazar günü Merkür ev sektörünüze düşerken, dünyevi olandan öyle bir zevk ve sevdiklerinizle kalbinizi iletişim kurmaktan ve gülmekten öyle büyük bir keyif var ki…

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

hangi yabacı astrologdan google translate yaptınız çok merak ettim.