Görüş Bildir
Haberler
49 İl İçin Alarm: Yoğun Kar Uyarısı Yapıldı! Sarı ve Turuncu Uyarıları Peş Peşe Gelmeye Devam Ediyor...

49 İl İçin Alarm: Yoğun Kar Uyarısı Yapıldı! Sarı ve Turuncu Uyarıları Peş Peşe Gelmeye Devam Ediyor...

Türkiye soğuk ve yoğun kar yağışlı hava sisteminin etkisi altında... Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen yoğun yağışlar nedeniyle 49 kente sarı ve turuncu uyarıda bulurken valilikler de tetikte bekliyor. Bugün Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz ile Samsun, Çorum ve Amasya çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekleniyor. İşte 49 kent için meteorolojiden gelen uyarı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da kar yağışının akşam saatlerinden itibaren yeniden başlayacağını ve bu kez tüm semtlerde görüleceği bekleniyor. 49 kent için yapılan sarı ve turuncu uyarıların ardından vatandaşlar evlerinden dışarı çıkmakta endişeleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Son Açıklama

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Son Açıklama

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Kilis, Gaziantep ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ege ve Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve Kar şeklinde görülmesi, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz ile Samsun, Çorum ve Amasya çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Yağışların; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz ile Samsun, Çorum ve Amasya çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde Kar Yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın