Görüş Bildir
Haberler
40 Bin Sağlık Personeli Alımı Yapılacak: Sağlık Bakanlığı Personel Alım Branşları Belli Oldu mu?

40 Bin Sağlık Personeli Alımı Yapılacak: Sağlık Bakanlığı Personel Alım Branşları Belli Oldu mu?

Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı bünyesine 40 bin personel alınacağını duyurdu. Pandemi sebebiyle uzun süre bakanlıkta çalışan personelin istifa etmesi yasaklanmıştı. Sonrasında yasak ortadan kalmış ve birçok sağlık çalışanın istifa ettiği söylenmişti. Bakanlık, 40 bin yeni personel alımı yaparak kadrosunu güçlendirecek. Peki, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alım branşları belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısı sonrasında açıkladığı 40 bin Sağlık Bakanlığı personeli için bir açıklamada bakan Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum.' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

40 bin yeni personel için henüz tarih açıklanmadı. Sağlık Bakanlığı, çalışmalarını yapacak ve tercih kılavuzu ile branş dağılımını açıklayacak. Sonrasında ise 40 bin personel alımı gerçekleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın