Görüş Bildir
Haberler
4 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

4 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
05.04.2017 - 10:48

Bakalım yıldızlar 4 Nisan 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün fazlasıyla hassas olman ve kendinle baş başa kalmak istemen mümkün. Ancak bu kötü bir şey değil çünkü duygu ve düşüncelerine kulak verip kendini ifade etmeye hazırsın Sevgili Koç! Bu sürecin sonunda ise kuş gibi hafif hissedeceksin kendini. Bu gece Aslan burcuna doğru hareket eden Ay sana güzel enerji verecek.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Güzel haberlerin yolda Sevgili Boğa! Yönetici gezegenin Venüs gerilerken sen de hassas bir ruh haline bürünüyorsun. Bu durgunluğuna rağmen, bugün sahip olduğun güzel enerji çevrendekiler tarafından da fark ediliyor. Aklını kurcalayan meselelerin çözülmesi biraz daha zaman alacak bize sorarsan.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Bugün enerjin yüksek ve yenilikler için fazlasıyla isteklisin. İş hayatın ve finansal konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu konularda güzel adımlar atacak gibisin Sevgili İkizler! Ay Aslan burcuna geçerken iletişim konularını etkileyecek ve yeni insanlarla tanışman, yeni ortamlara girmen mümkün.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

İş yerinde ya da arkadaş ortamında heyecan verici gelişmeler olacak gibi görünüyor. Ay bu gece Aslan burcuna geçerken senin odak noktanı da değiştirecek ve finansal konular gündemine oturacak Sevgili Yengeç! Alışveriş yapmak ve keyif aldığın diğer şeylere yönelmek isteyebilirsin. Harcamalarına dikkat etmeyi unutma, henüz ayın başındayız ne de olsa.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Heyecan verici haberlerin yolda bu yüzden kendini hazırlasan çok iyi olur Sevgili Aslan! Bugün bulunduğun her yerde söz sahibi olman kuvvetle muhtemel. Ay bu gece senin burcuna geçerken kendine vakit ayırman gerektiğini hatırlatıyor. Sağlığın için bir şeyler yapmanın tam zamanı. Örnek vermek gerekirse; uzun zamandır beklettiğin doktor randevusunu alabilir ya da ihtiyacın olan masajı yaptırabilirsin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Venüs karşıt burcun olan Balık'ta gerilerken, ilişkilerin hakkında derin hislerin ve düşüncelerin olmasına yol açıyor. Aslında bu durumda yalnız kalıp kendini dinlemek sana iyi gelecektir Sevgili Başak! Sana keyif veren ne varsa onlara yönelebilirsin ve keyifli vakit geçirebilirsin.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Özellikle ilişkilerinde bazı sürprizler seni bekliyor Sevgili Terazi! Yönetici gezegenin Balık burcunda gerilerken kendini biraz kötü hissedebilir ve sorumluluklarından kaçmak isteyebilirsin. Ancak bu gece Ay Aslan burcuna geçerken kendini iyi hissedecek ve hatta sosyal hayatına yöneleceksin. Çevrendeki gelişmeler üstüne biraz fazla düşünüyor gibisin, bizce akışına bırakman gerek.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugünlerdearadığın huzuru eşin dostun yanında buluyorsun. Venüs Balık burcunda gerilerken hem sosyal yaşamın hem de aşk hayatın hakkında derin derin düşünmene sebep oluyor. Senin için neyin önemli olduğuna sonunda karar verecek gibisin Sevgili Akrep!

Yay Burcu Günlük Yorum

Bugünkü duygusallığın seni bile şaşırtabilir Sevgili Yay! Çevrendekilerle iletişim kurduğun andan itibaren ise güzel fırsatlar yakalayacak ve üstündeki toprağı atacaksın. Hatta yer aldığın sohbetlerden güzel çıkarımlar yapacak gibisin. Bu gece Aslan burcuna geçecek Ay sayesinde maceraperest bir ruh haline bürünebilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ortak işlerde ön plana çıkabileceğin bir gündesin. Bugün değişken hislere ev sahipliği yapman kuvvetle muhtemel. Bu yüzden de sakinliğini korumalı ve iyi düşünmeden hareket etmemelisin Sevgili Oğlak! Özellikle hassas konular senin de sabırlı ve hassas olmanı gerektiriyor.

Kova Burcu Günlük Yorum

Sürpriz haberlerin yolda ve gelir gelmez bazı planların değişebilir Sevgili Kova! Bu gece Ay Aslan burcuna geçerken, ilişkilerine odaklanman kuvvetle muhtemel. Senin dışında gelişen ya da gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısın. Gözlemlerin ve fikirlerin hazır olmadan harekete geçmemen gerek.

Balık Burcu Günlük Yorum

Venüs retrosu senin burcunda devam ediyor ve hem aşk hem de para meseleleri yoğunlaşıyor. Geleceğe dair yeni planların ve hedeflerin bugünlerde şekillenebilir Sevgili Balık! Manevi dünyana ağırlık vermen ve çevreden kendini soyutlaman mümkün. Konu sen olunca buna karşı çıkmak mümkün değil, bilakis seni destekliyoruz. Bu gece Ay Aslan burcuna geçerken dünyevi sorumluluklarını gündeme getirecek gibi.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Feyzanur Kosar

doğru yorm fmakjkjga