Görüş Bildir
Haberler
4 Haziran 2023 Çilek Dolunayı Gökyüzünü Kaplayacak

etiket 4 Haziran 2023 Çilek Dolunayı Gökyüzünü Kaplayacak

Dr.Astrolog Şenay Devi
04.06.2023 - 07:02 Son Güncelleme: 04.06.2023 - 12:02

Haziran 2023'teki çilek ayı, parlak yazları başlatan baharın sonunu işaret ediyor. Çilek süper ayı olarak da bilinen dolunay, bolluğu ve refahı simgeler.

Aynı zamanda açan çiçekleri, meyveleri ve bereketli doğayı temsil eder. 

Çilek Dolunayı adın ayın görünümü ile hiçbir ilgisi yoktur. Takma adının bilimsel bir nedeni ve kültürel önemi vardır. Farmer's Almanac, ismin kökenlerinin izini ABD'nin kuzeydoğu bölgesi ve Ojibwe, Dakota ve Lakota bölgelerinde yaşayan Kızılderili Algonquian kabilelerine kadar 'toplanmaya hazır Haziran ayı çileklerinin olgunlaşmasını işaretlemek için' izler.

Haziran 2023'ün çilek dolunayı, macera gezegeni Jüpiter tarafından yönetilen zodyakın son ateş burcu olan Yay burcunun evinde aydınlatılacak. Bu fenomen astrolojik olarak pek çok vaatte bulunur. Bu değişken burç tamamen seyahat ve keşifle ilgilidir.

4 Haziran 2023 Çilek Dolunayı yeni fetihler üstlenmek ve cesurca hedeflerinin peşinden gitmek için iyimser olacaktır.

Dolunay, dürtü ve motivasyon gezegeni Mars'ı tamamlayacak ve kurallar ve disiplin gezegeni Satürn ile çatışacak. Ancak bu, zodyakları olumsuz etkilemeyecektir çünkü bu aydınlanmayı yöneten bir gezegen olan Jüpiter, tüm zodyakları uzun vadeli hedeflere ulaşmaya teşvik edecek bir tür görünüm yaratmak için Satürn ile iyiye işaret eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Bu ateş burcunu yöneten Mars gezegeni, yukarıda bahsedildiği gibi Haziran 2023'teki dolunayı tamamlıyor. Koç burcuyla gösterilen bu öncü burcun yurt dışına yerleşip devam etmek gibi yeni girişimlerde bulunmayı çok isteyeceği enerjileri tetikleyebilir. Bu dolunay ile kendini yansıtan veya ruhunu araştıran bir yolculuk sizleri karşılıyor. 

Boğa burcu 

Göksel boğa ile gösterilen dünya burcu Boğa, romantik ilişkilerinde rahata kavuşmaları ve hayatlarının finansal kısmına odaklanmaları ile genel olarak tatmin edici bir zaman geçirecekler. Dolunay sırasında dua edin meditasyona başlayın diyet için de uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ruhunuzu bedeninizi şifalandırın. 

İkizler burcu 

İkizler, bir hava burcudur ve zodyak sistemindeki dualiteyi temsil eder. İletişim gezegeni tarafından yönetilen bu burcun, bu dolunay sırasında romantik ilişkilerinde bazı belirleyici anları olacak. Ya partnerlerine uzun vadeli bir taahhütte bulunmak ya da ilişkiyi tamamen bitirmek onlar için bir tamam ya da devam döngüsü olacaktır. 

Yengeç burcu

2023'ün çilek ayı, duygusal yengeç için kariyer belirleyicidir. Ay tarafından yönetilen burç, bir değişiklik için işlerine daha fazla odaklanacak ve mesleki hedefleri ile kişisel sağlıkları arasında çok ihtiyaç duyulan bir benzerlik yaratacaktır. Duygusal gelgitleriniz yükselebilir özel hayatınızda pişman olacağınız kararlar verebilirsiniz.

Aslan burcu

Aslan burcu

Bu dolunay, aslanla gösterilen karizmatik ve asil Aslan için tamamen aile ile ilgilidir. Güneş tarafından yönetilen sabit ateş burcu, romantik bir partner ve çocuklar da dahil olmak üzere sevdikleriyle unutulmaz bir zaman geçirecek. Bekar Aslanlar evlilik kararı alabilirler bu dolunay enerjisi altında. 

Başak burcu

Bakire tarafından gösterilen genellikle pratik ve hedef odaklı Başak, dikkatlerini evlerine ve ocaklarına çevirecektir. Bir aile üyesine karşı özverili bir davranışta bulunmak için bu dolunaydan etkilenecekler ilişkiler şifalanıyor. Köklerden gelen pek çok zorlayıcı enerji dönüşecek özgürleşeceksiniz. 

Terazi burcu 

Aşk ve para gezegeni Venüs'ün hakimiyetinde, hayattaki ve yaratıcı sektördeki daha güzel şeylere kolayca ilgi duyarlar. Bu kardinal hava işareti, profesyonel hedeflerine ulaşmak için çalışmak için son derece motive olacak. Ve yazarlık veya reklamcılık gibi yaratıcı alanlarda olanlar bu dolunayda çok başarılı olacak.

Akrep burcu

Akrepler bu dolunayda bir tür dönüşüm görecek. Meraklı ve derin, bu sabit su işareti genellikle intikamcı olarak yanlış anlaşılır ve biraz karanlık bir mizacı olduğu algılanır. Bu burç, Pluto gezegeni tarafından yönetilir ve dikkatlerini zenginlik yaratma, koruma ve yenilemeye odaklar. Bu enerjiyi doğru kullanmaksa sizin iradenizde.

Yay burcu

Yay burcu

Bu dolunay, evinde ışıklandırıldığı için bu değişken ateş burcu için önemlidir. İyi haber şu ki, işleriyle ilgili tüm çabaları harika sonuçlar verecek ve aynı zamanda kişisel ilişkilerinin değerlendirmesini yapma fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda özel yaşamınız ve ortaklıklarda sert tartışmalar yaşanabilir ani kararlar vermemeye dikkat edin. 

Oğlak burcu

Satürn gezegeni tarafından yönetilen bu dünya burcu için bir uyarı zihinsel sağlığınıza her şeyden önce öncelik verin. Bu dolunay Satürn ile çatıştığı için, duygulardan biraz bunalmış hissedecekler. Bu nedenle, geri adım atmaları ve şifa yolculuklarına devam etmeleri gerekiyor. Başkalarına gösterdiğiniz özeni kendinize gösterme zamanı. 

Kova burcu 

Genellikle suskun ve ileri görüşlü Kova, bu çilek ayı tarafından insanlarla daha fazla parti yapmak ve sosyalleşmek için dürtülecek. Bir su taşıyıcısı sembolü ile temsil edilen Kovalar ağırlıklardan duygusal yüklerden özgürleşecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar bu dolunayda. 

Balık burcu

Haziran 2023'ün çilek ayı, bu meditatif ve yaratıcı su burcu için harika kariyer fırsatları getirecek. Bu zodyak için kartlarda yeni bir iş veya terfi var. Girişimci olun şans rüzgarı sizden yana iyi değerlendirmekte geç kalmayın. 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın