Görüş Bildir
Haberler
3600 Ek Göstergede Son Düzlük: 3600 Ek Gösterge Nedir, Ne Zaman Çıkacak?

3600 Ek Göstergede Son Düzlük: 3600 Ek Gösterge Nedir, Ne Zaman Çıkacak?

Kamuda memur olan vatandaşların merakla beklediği 3600 ek gösterge için son düzlüğe girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri ile sendikalar arasında yapılan görüşmeler sonrasında oluşturulan taslak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Ek Gösterge Görsel

Memurların derecelerinde yapılacak 3600 ek gösterge değişikliği ile memur maaşları ve emekli ikramiyelerinde değişiklikler yapılacak. Vatandaşlar, 3600 ek gösterge ile ilgili son bilgileri yakında takip ediyor.

3600 Ek Gösterge Ne Zaman Açıklanacak?

3600 Ek Gösterge Ne Zaman Açıklanacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in başkanlığında hükümet temsilcileri ve Memur-Sen yetkilileri ile bir araya geldi. Son toplantı ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki hafta yapılacak Kabine toplantısı sonrasında 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

3600 Ek Gösterge Nedir?

3600 Ek Gösterge Nedir?

Unvan, sınıf, hizmet ve derecelere göre farklılık gösteren ek gösterge, bir başka adıyla da katsayı; devlet memurlarının çalışırkenki maaşlarının, emekli ikramiyelerinin ve emekli maaşlarının hesaplanmasında uygulanan bir hesaplama yöntemidir.

3600 ek göster yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte birçok memurun maaşında ve emekli ikramiyesinde değişiklik olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın