Görüş Bildir
Haberler
32 TL Değerindeki Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz!

32 TL Değerindeki Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Oyun dünyasının tartışmasız lideri konumundaki çevrimiçi oyun platformu Steam'den oyuncuların yüzünü güldürecek bir hamle geldi. Steam normal değeri 32 TL olan Steel Rats adlı oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunumuz Steel Rats

Oyunumuz Steel Rats

Tate Multimedia tarafından geliştirilen ve yine aynı ekibin yayıncılığını üstlendiği Steel Rats platform ögeleri ile öne çıkan bir aksiyon-yarış oyunu. 2.5D olarak adlandırabileceğimiz yapım oyuncuları bambaşka bir geleceğe davet ediyor.

Aksiyona doyacağız

Aksiyona doyacağız

Aksiyon dozunun hiç dinmediği yapımdaki hem en büyük dostumuz hem de silahımız motosikletimiz. Pek çok özelleştirme seçeneğine sahip olan bu motosiklet geliştikçe yapabileceklerimiz de aynı ölçüde artıyor.

Farklı karakterler ile maceraya atılıyoruz

Farklı karakterler ile maceraya atılıyoruz

Oyunda seçme şansımızın olduğu birbirinden farklı dört karakter yer alıyor. Motosiklet çetesine üye bu karakterler ile uzaylı robotlara karşı şehrimiz Coastal City'i savunuyoruz.

Bambaşka bir gelecek tasviri

Bambaşka bir gelecek tasviri

Coastal City'nin kendine has atmosferi 1940'lı yılların Amerika'sının alternatif bir versiyonu aslında. Çok daha fütüristik dokunuşlar ile resmedilmiş olan oyunun dünyası insanı içine çekmeyi başarıyor.

Nasıl sahip olurum?

Nasıl sahip olurum?

Oyuna sahip olmak için yapmanız gerekenler çok basit. Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun mağaza sayfasını ziyaret ederek burada bulunan 'Hesaba Ekle' kısmına tıklamalısınız. Hepsi bu kadar! Oyun artı sonsuza kadar sizin. Şimdiden iyi oyunlar! Ancak hatırlatmakta fayda var, bu fırsat 4 Nisan tarihinde sona erecek.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın