Görüş Bildir
Haberler
31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 Kişisel Haftalık Numeroskopunuz Nedir?

etiket 31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 Kişisel Haftalık Numeroskopunuz Nedir?

Evrende her sayı her harf bir gezegen ile ilişkilendirilmiştir. Türk İslam kültüründe EBCED Avrupa da ise numeroloji olarak adlandırılır. Her birimizin doğum tarihlerimize isimlerimize göre yaşamımızın kadersel etkileri ile betimlenen sayıları vardır. Bu sayılar temsil ettikleri ile hayatlarımız da hangi gezegenle ilişkili ise o gezegenin temsil ettikleri ile ilgili konularda kendi şifrelerimizi çözmemize yardımcı olur.

Ödülleri toplamaya hazır olun. 

2023'ün 31. haftasına hoş geldiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu haftanın sayısı 84'tür ve en yüksek gücüne 8/4'te ulaşır çünkü bu tarih numerolojide 84 olarak okunabilir.

Bu haftanın sayısı 84'tür ve en yüksek gücüne 8/4'te ulaşır çünkü bu tarih numerolojide 84 olarak okunabilir.

84, numerolojide zengin ve çeşitli bir tarihe sahiptir ve dünya çapında birçok kültür ve dinde görülebilir. Şans, bolluk, başarı, güç ve ruhsal aydınlanma gibi bir dizi şeyle ilişkilidir.

Pek çok Doğu geleneğinde 84 sayısının yaşam ve ölüm döngüsünü temsil ettiğine inanılır. Hinduizm'de 84 sayısı, aydınlanmaya giden 84.000 yolla bağlantılıdır. 

Tripitaka'da 84.000 sutra olduğu için bu sayı, Budist geleneğinde de görülür. Her iki dinde de bu sayı, aydınlanmaya ulaşmak için yapılan ruhsal yolculuğu temsil eder. 

Çin numerolojisinde, 84 sayısı iyi şansla bağlantılıdır çünkü 8 rakamı bir şans sembolüdür ve 4, denge ve uyum getiren pusulanın 4 yönünü temsil eder.

Ve bazı Kızılderili kültürlerinde, 84 sayısı, dünya ile manevi alemler arasında güçlü bir bağlantıyı temsil eden bir güç ve güç sembolüdür. 

84 sayısı, hem 8 hem de 4 sayılarının titreşimlerini ve niteliklerini birleştiren güçlü ve anlamlı bir sayıdır. 84 sayısının arkasındaki mesajı gerçekten anlamak için, önce bireysel bileşenleri incelememiz gerekir.

8 sayısı bolluk, başarı ve maddi başarı ile ilişkilidir. Karma kavramını temsil eder, dünyaya verdiğiniz enerjinin size geri döneceğini vurgular. 8 rakamı aynı zamanda kişisel gücü, içsel gücü ve kişinin arzularını tezahür ettirme yeteneğini ifade eder.

Öte yandan, 4 sayısı kararlılığı, pratikliği ve sıkı çalışmayı temsil eder. Geleneksel değerler, çalışkanlık ve gelecek için güçlü temeller oluşturma ile yankılanan bir sayıdır. 4 rakamı bize hedeflerimize odaklanmamızı ve onlara ulaşmak için kararlılıkla çalışmamızı hatırlatır.

8 ve 4'ün enerjileri 84 sayısında birleştiğinde, derin bir mesaj ortaya çıkar. Bu sayı, sıkı çalışmanızın, özverinizin ve kararlılığınızın sizi bolluk ve başarı enerjileriyle hizaladığının evrenden gelen bir işaretidir. Sizi ilerlemeye devam etmeye teşvik eder, çünkü çabalarınız yakında önemli ödüller verecektir.

Dahası 84, başarıya ve maddi kazanımlara dengeli bir yaklaşım sürdürmenin önemini vurgulamaktadır. Hırslarınızın peşinden giderken, topraklanmış kalmak ve ruhsal ve duygusal esenliğinizi gözden kaçırmamak çok önemlidir. Gerçek refahın aşk, ilişkiler ve kişisel gelişim dahil olmak üzere hayatın tüm yönlerini kapsadığını unutmayın.

Kişisel haftalık numeroskopunuz

Kişisel haftalık numeroskopunuz

Kişisel yıl numaranıza dayalı olarak bu hafta için kişisel numeroloji tahmininizi almak için okumaya devam edin. Kişisel yıl numaranızı bilmiyorsanız, aşağıdaki talimatları kullanarak hesaplayabilirsiniz…

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekecek. Bu rakam sizin için 2023 boyunca aynı kalacak, bu yüzden sadece bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterli!

Çalışmak gerçekten çok kolay:

2023'e doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı ekleyin yeter. 

İşte iki hızlı örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (bu hesaplamada doğum yılınız geçerli değildir), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel Yılınız 1 ise Haftalık Tahmin

Bu, numeroloji döngünüzde sıkı çalışmaya ve kararlılığa odaklanan 4 kişisel bir haftadır , bu nedenle 84 Numaralı  enerjisinin o kısmıyla çok iyi rezonansa girersiniz. Bununla birlikte, Ağustos sizin için 9. Kişisel Ay olacak ve bu, hayatınızdaki bazı şeylerin kapanması gibi acıtatlı bir enerji getirebilir.

84 Numaralı   sayının topraklanmış doğası üzerine meditasyon yapın ve bir kapı kapansa bile başarı ve refahın önünüzde olduğunu bilin.

Kişisel Yılınız 2 ise Haftalık Tahmin

Bu hafta huzursuzluğunuza teslim olun, eğer yapabiliyorsanız biraz pervasızca bir şeyler yapın! Numeroloji döngünüzde heyecan verici bir 5 kişisel hafta ve bu enerji, tekdüzelikten çıkmanıza yardımcı olmak için mükemmel.

Ağustos, döngünüzde 1 kişisel ay olarak ayarlandı, bu nedenle yeni başlangıçlar sizin için. 84 Numara gücüyle desteklenen bu enerjiyi, hak ettiğiniz geleceği birlikte yaratmaya odaklanmak için kullanabilirsiniz.

Kişisel Yılınız 3 ise Haftalık Tahmin

Sevinci hissedebiliyor musun? Bu, numeroloji döngünüzde aşk, arkadaşlık, eğlence ve aile bağlantıları potansiyeliyle dolu bir kutlama 6 kişisel haftası. Ağustos sizin için 11. kişisel ay olacak, dolayısıyla burada da pek çok derin ruhsal enerji var.

84 Numaralı üzerine meditasyon yapmak için kişisel ayınızın sezgisel gücünü kullanın. Onun altında yatan güven mesajı, eğer onu duymaya hazırsanız şimdi sizin için güçlü bir mesaj içeriyor.

Kişisel Yılınız 4 ise Haftalık Tahmin

Bu hafta tamamen sizin için öğrenmekle ilgili. Numeroloji döngünüzde 7. kişisel hafta ve aramaya özen gösterirseniz bulunacak çok fazla bilgelik var. İster bir yeterlilik için çalışıyor olun, ister sadece ufkunuzu genişletin, her gün yeni bir şeyler öğrenmeyi misyon edin.

Ağustos sizin için sosyal bir 3 kişisel ayı olacak, bu nedenle eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de ideal bir zaman. Sizi gülümseten biriyle tekrar iletişime geçin.

Kişisel Yılınız 5 ise Haftalık Tahmin

Tüm yıl sayıları arasında, 84 sayısının gücünü bu hafta en keskin şekilde hissediyorsunuz. Bunun nedeni, numeroloji döngünüzde 8. kişisel hafta olması ve Ağustos'un 4. kişisel ay olarak ayarlanmasıdır – yani şu anda kelimenin tam anlamıyla 84 kişileştirilmiş durumdasınız! 

Bu, bu hafta bolluğu birlikte yaratmaya odaklanabileceğiniz anlamına gelir, bu nedenle tezahür becerilerinizi geliştirin ve hedeflerinizi yüksek tutun. Hayal edebiliyorsan, hayata geçirebilirsin.

Kişisel Yılınız 6 ise Haftalık Tahmin

Bu hafta bir şeyin altına bir çizgi çekmelisin. Nedir? Sadece siz bilirsiniz, ancak konuyu gereksiz yere uzatmaya çalışmamanız önemlidir. Numeroloji döngünüzdeki bu acı tatlı 9 kişisel haftada, yeni bir şeyin büyüyebilmesi için bir şeyin bitmesi gerekiyor. 

Ağustos, sizin için çok tahmin edilemez bir hava taşıyan 5. kişisel ay olacak. Huzursuz veya güvensiz hissediyorsanız, 84 sayısının doğasında bulunan güven mesajına odaklanın ve her şeyin iyi olacağını bilin.

Kişisel Yılınız 7 ise Haftalık Tahmin

Yeni bir başlangıca hazır mısın? Bu, numeroloji döngünüzde 1. kişisel hafta, bu yüzden umarım gitmeye can atıyorsunuzdur! Ağustos ayının sizin için tatlı bir 6. kişisel ay olması nedeniyle, bu hafta aşk hayatınızda veya ailenizde çok iyi haberler olabilir, bu yüzden tadını çıkarın!

84, size bu mutluluğu hak ettiğinizi hatırlatmak için etrafınıza geliyor. Şans değil. O size geldi çünkü bunu hak ettiniz ve diğer insanlar için pek çok iyi şey yaptınız. Işığın tadını çıkarın.

Kişisel Yılınız 8 ise Haftalık Tahmin

Bu hafta evrenin fısıltılarına kulak verin. Numeroloji döngünüzde son derece sezgisel bir 11 kişisel hafta ancak işaretleri ve eşzamanlılıkları yalnızca tesadüf olarak görmezden geliyorsunuz. Onlar değil. Etrafınıza bakın ve kozmosun neyi bilmenizi istediğini anlamaya çalışın.

Bu arada Ağustos, döngünüzde son derece ruhsal bir 7. kişisel ay olacak. Manevi gelişiminize başlamak için, 84 sayısı ve onun getirdiği birlikte yaratma ve bolluk mesajı üzerine meditasyon yapmayı deneyin.

Kişisel Yılınız 9 ise Haftalık Tahmin

Bu son derece yaratıcı 3 kişisel haftada, 84 sayısının kök enerjisiyle güçlü bir şekilde rezonansa giriyorsunuz. Yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız veya çalışmak istiyorsanız, şimdi büyük başarı ve ilham bekleyebilirsiniz.

Yaşamak için ne yaparsanız yapın, Ağustos, numeroloji döngünüzde refah odaklı bir kişisel aydır, bu nedenle her zaman daha yüksek şeylere doğru yönlendirilirsiniz. Çok çalışın ama çok oynamayı da unutmayın, çünkü bu enerji aynı zamanda hoş bir şekilde sosyaldir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın