Görüş Bildir
Haberler
31 Ocak Pazartesi: Ankara'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? Ankara'da Hava Durumu Nasıl Olacak?

31 Ocak Pazartesi: Ankara'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? Ankara'da Hava Durumu Nasıl Olacak?

CansinA
31.01.2022 - 14:31

Ankara'da dün saatlerde yeniden tekrar başlayan kar yağışı ve aşırı soğukların getirdiği don olayları vatandaşın gündeminde. Ankara'da kar yağışlarının etkisini ne kadar sürdüreceği ise Ankara halkı tarafından merak ediliyor. Ankara'da akşam üzeri şiddetli bir şekilde başlayan kar yağışı, bu hafta da aralıklarla kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Ankara'da 31 Ocak Pazartesi günü ve önümüzdeki beş gün içerisinde kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı ne kadar sürecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşırı soğuklar ile birlikte gelen kar yağışları haftanın sonuna doğru seyrelerek bitmişti. Dün akşam saatlerinde başlayan, Ankara'nın hemen hemen her kesiminde etkisini gösteren kar yağışının ve soğukların 31 Ocak Pazartesi günü devam edip etmeyeceği, soğuk havaların etkisinin azalıp, azalmayacağı ve ne kadar süreceği ise Ankaralılar tarafından merak ediliyor. Peki yağışlar devam edecek mi? Kaç gün sürecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmini ile detaylar...

Beş Günlük Hava Durumu Tahmini;

Beş Günlük Hava Durumu Tahmini;

31 Ocak Pazartesi: Kar yağışı bekleniyor. En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor.  

1 Şubat Salı: 1 Şubat'ta kar yağışının duracağı ancak soğukların etkisini arttıracağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın -8, en yüksek sıcaklığın ise 2 derece olacağı tahmin ediliyor.  

2 Şubat Çarşamba: Karla karışık yağmurun Çarşamba günü hakim olacağı düşünülüyor. Sıcaklık düşüşü duracağı ve derecelerin artıya çıkacağı öngörülüyor.. En düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor.   

3 Şubat Perşembe: Karla karışık yağmur yağışının devam etmesi ile birlikte sıcaklıklar artışa geçiyor. En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığın ise 6 derece olacağı tahmin ediliyor.  

4 Şubat Cuma: Haftanın sonuna yaklaşırken karla karışık yağmur yağışının kar yağışına döneceği tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 4 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ankara için yaptığı beş günlük hava durumu tahminine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın