Görüş Bildir
Haberler
31 Ağustos Mavi Dolunay Burcunuz İçin Ne İfade Ediyor?

etiket 31 Ağustos Mavi Dolunay Burcunuz İçin Ne İfade Ediyor?

Bu ayın ikinci dolunayı 31 Ağustos'ta gökyüzünü aydınlattığında havada sihir var. Çifte dolunay ayı nadirdir, bu yüzden buna mavi ay deniyor (ne yazık ki gökyüzünde mavi görüneceğinden değil!) ve bu tam da bir süper ay, yani daha büyük görüneceği anlamına geliyor ve her zamankinden daha parlak. Açık gökyüzü için parmaklarınızı çaprazlayın, böylece oraya çıkıp biraz ay banyosu ve mini bir dolunay ritüeli yapabilirsiniz.

Astrolojik olarak bu dolunay, umutlar, hayaller, şifa ve kapanışla ilişkilendirilen mistik bir su burcu olan Balık burcuna denk geliyor. Hepimiz dolunayların yoğun hissedebileceğini biliyoruz (çoğunlukla hedeflerin gerçekleştiği veya sorunların doruğa çıktığı bir zamandır) ama aynı zamanda sizi en iyi hayatınızı yaşamaktan alıkoyan her şeyden vazgeçmek için de ideal zamandır. Ve sezgiyi, maneviyatı ve en iyi türdeki sonları (şaşırtıcı yeni başlangıçlara dönüşenleri) temsil eden bir burç olan Balık burcundaki mavi süper ay, tam da onu kaldırıma koymanın nihai anı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir sonraki dolunay ne zaman?

Bir sonraki dolunay ne zaman?

Bırakmak istediğiniz şeyi (veya kişiyi) bir parça kâğıda yazmayı ve dolunay gecesinde onu küle çevirmeyi deneyin. Bitirmeye bir adım daha yaklaştığınızı, yeniden başladığınızı ve şimdiye kadarki en iyi versiyonunuza adım attığınızı bilerek daha iyi uyuyun.

Toplu olarak bu dolunayın iyileştirici bir havası var ama her burç, onlar için aydınlatılan astrolojik eve bağlı olarak bunu farklı şekilde deneyimleyecek.

Bu dolunayda burcunuzun şifa odağını keşfedin

Koç

Önemli bir gerçeği keşfetmek, kendi sezginizin gücünü keşfetmek, geçmişinizden uzaklaşmaya hazır hissetmek, ruhsal veya şifalı bir uygulamaya kendinizi adamak, inzivaya çekilmek için yer ayırtmak, hayatınızda artık yeri olmayan bir şeyi veya birinden vazgeçmek.

Kendinize şunu sorun: Birini affetmek hayatıma devam etmeme yardımcı olabilir mi?

Boğa

Yol arkadaşlarınızla ilgili kararlara varmak, kendiniz gibi insanları bulmak istemek, kiminle daha fazla zaman geçirmek istediğinizi bilmek, işyerinde önemli yeni bağlantılar kurmak, sizin için fazla tek taraflı bir arkadaşlıktan ilişkiden  vazgeçmek.

Kendinize Sorun: Kendim olma konusunda beni en çok kim özgür hissettiriyor?

İkizler

Her zamankinden daha büyük hayaller kurmak, başarının sizin için ne anlama geldiğini yeniden tanımlamak, bir sonraki büyük hedefinizin ne olduğunu anlamak, oraya ulaşmak için ne yapmanız gerektiğine karar vermek, sizi geride tutabilecek her şeyden vazgeçmek.

Kendinize şunu sorun: En çılgın hayallerimin gerçekleşmeyeceğini kim söylüyor (ve onları görmezden gelmeyi nasıl öğrenebilirim!)?

Yengeç

Yeni bir yerde kendinizi evinizde hissetmek, dünyayı keşfetmek istemek, yeni

şeyler öğrenmek, kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmak, seyahat hayalleri kurmak, sizin için fazla kısıtlayıcı ve katı gelen bir şeyden vazgeçmek.

Kendinize şunu sorun: Hayatımı nasıl daha büyük ve daha iyi hissettirebilirim?

Aslan 

Yanlış kişilere inanıp yaptığınız hatalarla yüzleşmeye hazır olun. Bu dolunayda, gerçekle yüzleşmek,  hatalarınızı telafi etmeye karar vermek, sevginize sahip çıkacak kadar cesur olmak, gerçek bir tutku bulmak veya hayata odaklanmak, dönüşmeye hazırlanırken kendinizin eski bir versiyonunu bırakmak.

Kendinize şunu sorun: Şu anda beni gerçeklerden uzaklaştıran hatalarım ne?

Başak

Başak

Daha iyi bir ortak olmak (aşkta, işte veya arkadaşlıkta), önceliklerinizi netleştirmek, yeni bağlantılar kurmak, sevdiğiniz birine bağlanmaya karar vermek, sizi uzun süredir geride tutan geçmiş bir acıdan kurtulmak.

Kendinize şunu sorun: Bunu kendim için mi yoksa onlar için mi yapıyorum?

Terazi

Sağlığınızı ilk sıraya koymak, yardım istemek, kendiniz üzerinde çalışmak, bir projeye yeniden bağlanmak, işleri yapmanın eski bir yolunu bırakmak, yollarınızı değiştirmek, artık size hizmet etmeyen bir kötü alışkanlıktan veya sağlıksız alışkanlıktan vazgeçmek.

Kendinize sorun: Bu sefer ne farklı olacak?

Akrep

Çapkın tarafınızı yeniden keşfetmek, ilgi odağı olmayı öğrenmek, kendini sabote etmekten vazgeçmek, hayatı kutlamak, çocuklarla veya gençlerle vakit geçirmek, yaratıcı olmak, olumsuzlukları bırakıp neşeyi aramak.

Kendinize şunu sorun: Parlamama nasıl izin verebilirim?

Yay

Kime güvenebileceğinizin farkına varmak, kendi aile versiyonunuzu yaratmak, bunalmış hissetmek, ev taşımak veya yaşam koşullarınızı değiştirmek, geleceğe yatırım yapmak, bir anne figürüyle vakit geçirmek, bir yer veya kişiye karşı zorlu bağlılıklardan kurtulmak.

Kendinize şunu sorun: Beni hayattan zevk almaktan alıkoyan ne?

Oğlak

Fark yaratan bir hikâyeyi paylaşmak, size ihtiyacı olan biri adına konuşmak, hayatınız veya işiniz hakkında yazmak veya konuşmak, bir şeyi derinlemesine konuşmak, gücünüzü bulmak, gerçeğinizi söyleme korkusundan kurtulmak.

Kendinize şunu sorun: Kendime nasıl dürüst olabilirim?

Kova

Banka bakiyenizi artırmak, büyük bir anlaşmaya imza atmak, maaş artışını kabul etmek, değerli hissetmek, kendinize veya başkalarına yatırım yapmak, özgür hissetmek, kim olduğunuza ve neye değer verdiğinize dair eski fikirlerden kurtulmak.

Kendinize şunu sorun: Kendime nasıl daha fazla yatırım yapabilirim?

Balık

Yeniden başlamak, kendini sabote etmekten vazgeçmek, değerinizi bilmek, gerçekte kim olduğunuzun bilinmesine izin vermek, güçlü hissetmek, hayatınızı değiştirmek, zorlu bir zamandan sonra iyileşirken ve gücünüze adım atarken kendinizin eski bir versiyonunu serbest bırakmak.

Kendinize şunu sorun: Başarımı gerçekten kucaklamak için neye ihtiyacım var?

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın