Görüş Bildir
Haberler
30 Kasım Son Depremler Listesi! En Son Deprem Nerede Oldu?

30 Kasım Son Depremler Listesi! En Son Deprem Nerede Oldu?

Buse
30.11.2020 - 11:50

Hemen hemen her gün Türkiye'de küçük-büyük depremler meydana geliyor. Deprem ülkesi olması nedeniyle bazı bölgelerde her gün ufak çaplı depremler yaşanıyor. 6.6'lık büyük depremin ardından Türkiye'nin kalbi Ege Bölgesi'nde atıyor. Bugün ise Ege Denizi dahil Kars, Hakkari, Malatya ve Van'da meydana gelen depremlerin yanında Akdeniz'de de bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 30 Kasım'da (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkari Ördekli'de saat 00.56 sularında 3.1'lik bir deprem meydana geldi. Derinliği ise 5.0 kilometre olarak duyuruldu.  

Yine gece saat 02.55'te merkez üssü Malatya-Çanakçı olan 2.3'lük bir deprem meydana geldi AFAD ve Kandilli meydana gelen depremin kilometresini 2.9 olarak belirtti.

Ardından Van'da sabah saatlerinde 2.7'lik bir deprem meydana geldi. Yaşanılan depremler hakkında bilgileri AFAD ve Kandilli açıklamaktadır.

Sarıkamış'ta 3.2'lik Deprem.

Sarıkamış'ta 3.2'lik Deprem.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre Kars'ta, saat 08.01 sıralarında, 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 5.0 kilometre olarak belirtildi.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Akdeniz Bölgesi'nde de Depremler Devam Ediyor.

Akdeniz Bölgesi'nde de Depremler Devam Ediyor.

Son zamanlarda Akdeniz açıklarında hemen hemen her gün deprem meydana geliyor. Bugün ise 01.09 sularında büyüklüğü 2.4 olan bir deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin kilometresi 47.1 olarak duyuruldu.

En Son Deprem Nerede Oldu ?

En Son Deprem Nerede Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın