Görüş Bildir
Haberler
30 Aralık MasterChef'in Çekildiği Bilişim Vadisi Nerede, Hangi Şehirde? Bilişim Vadisi'ne Nasıl Gidilir?

30 Aralık MasterChef'in Çekildiği Bilişim Vadisi Nerede, Hangi Şehirde? Bilişim Vadisi'ne Nasıl Gidilir?

GNS
30.12.2021 - 23:12

MasterChef yarışması bu akşam 146. bölümü ile ekranlara geldi. 30 Aralık Perşembe akşamı kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dış çekim oyununa gitti. Bilişim Vadisi'nde kıyasıya rekabet ettikleri yemekleri beğendirmeye çalışan MasterChef yarışmacıları izleyenleri ekran başına kilitledi. Bilişim Vadisi'nden etkilenen izleyenler 'Bilişim Vadisi nerede?' sorusuna cevap aramaya başladı. Peki MasterChef'in çekildiği Bilişim Vadisi nerede? Bilişim Vadisi hangi şehirde? Bilişim Vadisine nasıl gidilir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu akşam 146.bölümüyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Finale az bir zaman kala yarışmacılar en iyisi olabilmek için ellerinden gelenden daha fazlasını yaparken bugün Bilişim Vadisi'nde kıyasıya rekabet ettiler. İzleyiciler 'Bilişim Vadisi nerede?' sorusuna cevap aramaya başladı. Peki MasterChef'in çekildiği Bilişim Vadisi nerede? Bilişim Vadisi hangi şehirde? Bilişim Vadisine nasıl gidilir? İşte detaylar...

Bilişim Vadisi Nerede?

Bilişim Vadisi Nerede?

Bilişim Vadisi (Muallimköy Teknoloji Geliştirme Bölgesi), 16.08.2012 yılında 2.847.968,66m²’lik bir alana kurulmuştur. Paydaşları; TÜBİTAK, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, Türk Standartları Enstitüsü, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve TOSB’dur.

Bilişim Vadisi'ne Nasıl Gidilir?

Bilişim Vadisi'ne Nasıl Gidilir?

Kocaeli'de Bilişim Vadisi'ne 490 numaralı hat ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. İnovasyon ve Ar-Ge'nin adresi olan Bilişim Vadisi ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında seferlerine başlayan hat 490 ile aktarmasız tek otobüs ile ulaşım sağlanabiliyor.

Gebze Bilişim Vadisi, Osmangazi Köprüsü’ne çıkmadan Orhangazi yönünde sol tarafta kalıyor.

Açık adresi ise şu şekilde; Bilişim Vadisi Muallimköy Mah. Deniz Cad. No:143/5, Gebze / Kocaeli

Bilişim Vadisi Nerede? Bilişim Vadisi Açık Adresi

Bilişim Vadisi Nerede? Bilişim Vadisi Açık Adresi

Bilişim Vadisi Muallimköy Mah. Deniz Cad. No:143/5, Gebze/ Kocaeli

Bilişim Vadisi'nde Neler Var?

Bilişim Vadisi'nde Neler Var?

Bilişim Vadisi, bilişim ve iletişim teknolojileri alanındaki küresel ve yerel inovasyon ve teknoloji transfer merkezleri, üniversiteler, araştırma enstitüleri, uluslararası ve ulusal yatırımcılar ve fonlar, konunun muhatabı tüm sivil toplum örgütleri, özel sektör ve devletin tüm kamusal alanı ile iş birliği yapacak ve proje bazlı müşterek çalışmalar geliştirerek teknoloji tabanlı kalkınmaya önderlik etmek için harekete geçiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilişim Vadisi Gelişimi Hakkında Bilgiler

Bilişim Vadisi Gelişimi Hakkında Bilgiler

Eskiden Türkiye'nin Silikon Vadisi olarak bilinen Bilişim Vadisi, San Francisco'daki Silikon Vadisi'nin Türkçe versiyonu için Türk mimar Günay Erdem ve Türk peyzaj mimarı Sunay Erdem tarafından önerilmiş bir projeydi.

Günay Erdem, tasarım geliştirme sürecinde kozmos ve teknoloji kavramlarını geleneksel Türk değerleriyle birlikte kullanmıştır. Kozmos, Güneş Sistemi'nin ve gezegen formlarının sembolik radyal ızgarasını binalara yansıtmıştır. Teknoloji, tasarımın organizasyon şemasına dijital grid olarak yansır. Tüm Silikon Vadisi Şehri'nde geleneksel Türk değeri yıldız ve hilal ortaya çıkarmaktadır.

Paydaşları; TÜBİTAK, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, Türk Standartları Enstitüsü, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve TOSB'dur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın