Görüş Bildir
Haberler
3 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

3 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
04.04.2017 - 13:47

Bugün Ay Yengeç burcunda, diğer gezegenlerin de hareketleriyle birlikte enerjimizin pek değişken olması mümkün.

Bakalım yıldızlar 3 Nisan 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve senin için ailen ön planda. Her zamankinden daha evcimen olduğunu söyleyebiliriz hatta. Bugünlerde geçmişten gelen meselelere vakit ayırmak yerine onları geride bırakman gerek Sevgili Koç! Ne de olsa bahar temizliğine yakışır zamanlardayız. Vaktini daha verimli kullanabilirsin ve önünde birçok olumlu değişim var.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Yengeç burcundaki Ay senin zihin ve iletişim evini aydınlatıyor. Bugünlerde alacağın bazı haberler seni fazlasıyla şaşırtabilir. Yaşadığın tesadüfler ya da karşılaşmalar sayesinde ihtiyacın olan bazı bilgiler ayağına gelecek Sevgili Boğa! Çevrende yardımına ihtiyaç duyanlar olması zihnini yorarak seni işinden alıkoyabilir, dikkatli olmalısın.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve senin finansal evini aydınlatıyor Sevgili İkizler. Bu arada kendine verdiğin değeri ve özsaygını gözden geçiriyorsun diyebiliriz. Henüz ayın başlarındayken paranı çar çur etme ihtimalin yüksek, dikkatli ol lütfen. Yeteneklerini daha verimli kullandığın bir döneme giriyorsun.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda ve hem fiziksel hem de ruhsal açıdan kendini desteklemen gerek Sevgili Yengeç! Bugün çevrende yaşanan bazı gerginliklerle gereğinden fazla ilgilenip, üzerine düşmediğinden emin olmalısın. Biliyoruz gözün haksızlığı ya da mantıksızlığı götürmez ancak sen yine de sakinliğini korumalısın bize sorarsan. Bu arada bilmeye hakkın olduğunu düşündüğün her şey kendi kendine açığa çıkacak, için rahat olsun.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve üstünde bir durgunluk olduğunu fark edebilirsin Sevgili Aslan! Kendini duygusal yönden sıkışmış hissetmen kuvvetle muhtemel. Bu durumda kendinle baş başa kalmak ve iç sesine kulak vermek sana iyi gelecektir. Sevinç dolu haberler de yolda! Bu dönemin geçici olduğunu aklından çıkarma lütfen.

Başak Burcu Günlük Yorum

Yengeç burcundaki Ay sayesinde çevrendekilerle iletişim kurmakta hiç zorlanmıyorsun. Dışarıdan bakanlar özgüvenine hayran kalacak, bize sorarsan. Bugünlerde geleceğe dair planların aklını meşgul ettiğini biliyoruz hatta somut adımlar atmak üzeresin Sevgili Başak! Karşına çıkabilecek pürüzlerin seni geliştirdiğini düşünürsen, onlar da motivasyonuna motivasyon katacaktır.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve dünyevi başarıların gündemde. Dikkatinin kolayca dağılması mümkün bu yüzden temkinli olmalısın Sevgili Terazi! Bugünlerde yaşanıp canını sıkacak bazı gerginlikler sayesinde açıklarını gördüğün bir işin ya da ilişkinin olmayacağını, yürümeyeceğini erkenden fark edeceksin. Böylece daha fazla vakit kaybetmemiş olacaksın tabii, oldukça şanslısın.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve maceradan maceraya koşmak isteyebilirsin. Alınmayı bekleyen bazı risklerin zamanı geldi Sevgili Akrep! Bize sorarsan çevrende oluşan gerginliklere ve dedikodulara kulak tıkayıp kendi yoluna bakman gerek. Uğraşman gereken çeşitli işler var, geçmişe de anlamsız çekişmelere de ayıracak vaktin olmamalı.

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve oldukça hassaslaşman mümkün Sevgili Yay! Endişelenmene sebep olacak bazı konular gündeme gelebilir ancak sakinliğini korumalı ve sabır göstermelisin. İlişkilerindeki samimiyeti ve cinselliği masaya yatırıp sorgulayacak gibisin. Hatta aklını kurcalayan meseleleri çözmek için adım atmaya hazırsın.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugünlerde kendini bazı güç savaşlarının içinde bulabilirsin, hiç istemediğini söylesen de. Ay Yengeç burcuna geçerken senin için de ilişkilerini gözden geçirme zamanı geldi çattı diyebiliriz. Aniden değişen durumlar karşısında dengeyi korumakta zorlanabilirsin Sevgili Oğlak! Tek yapman gereken gerçekçi olmak. Her şey mi kötü diyeceksin... Elbette değil çünkü sorumlulukların için her türlü çabayı gösteriyor ve hayalindeki en yakın başarıya adım adım yaklaşıyorsun.

Kova Burcu Günlük Yorum

Parasal konular gündemde ve hesap kitap işlerin artacak gibi görünüyor. Bugün her şeyi aklında çözüp, önümüzdeki günlerde somut adımlar atmak isteyebilirsin. İkili ilişkiler açısından durağan bir döneme girmek üzeresin. Yengeç burcundaki Ay sayesinde hareket geçip, günlük hayatını düzene sokacaksın Sevgili Kova!

Balık Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yengeç burcunda ve yaratıcılığına yaratıcılık katıyor Sevgili Balık! Eşine dostuna karşı da her zamankinden daha ilgilisin.Yaşadığın ilişkiler hakkında yeni kararlara varman ya da vardığın kararları kendi içinde onaylaman mümkün. Hayatını düzene sokmak isterken iki ileri bir geri gittiğini düşünüyor olabilirsin ancak ilerlediğin mesafeyi de hafife almamalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın