Görüş Bildir
Haberler
3 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

3 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
03.03.2017 - 15:03

Ay hala Boğa burcunda ve bizler için iletişim kurmanın tam zamanı!

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Bugün lider yönün ortaya çıkıyor Sevgili Koç! Boğa burcundaki Ay maddi konulara kafa yormana sebep oluyor. Her zamankinden daha güçlü ve cesur hissediyorsun. Kendini kanıtlamak istediğin konular varsa bugün tam zamanı!

Boğa

Ay hala senin burcunda Sevgili Boğa! Hem düşüncelerini düzene sokmanın hem de kendini şımartmanın tam zamanı! Bugün her zamankinden daha cesur davranabilir, risk almak isteyebilirsin.

İkizler

Bugün kendi üstüne gitmediğinden emin ol Sevgili İkizler! Zihinsel gücünü fazlasıyla hissedeceksin. Senin için iyileşme ve geçmişi geçmişte bırakıp özgürleşme zamanı.

Yengeç

Boğa burcundaki Ay senin arkadaşlık evini aydınlatıyor Sevgili Yengeç. Bugün insanlarla iletişim ve bağ kurmak için iyi bir gün. Yalnız kalmak istemeyebilirsin. Aklına gelen dikkate değer fikirleri görmezden gelmediğine emin olmalısın.

Aslan

Ay bugün Boğa burcunda ve senin için işi gücü toparlamanın ve iz bırakmanın tam zamanı Sevgili Aslan! Ailene vakit ayırmak istiyorsan artık vakti geldi. Aradığın huzur ve rahatlık kendi yuvanda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Ay bugün Boğa burcunda ve seni günlük rutininden ayrılmaya itiyor. Enerjin tam ve fazlasıyla yaratıcısın Sevgili Başak! Bir şekilde üstü kapanmış konular kafanı yorabilir ve detaylara boğulabilirsin.

Terazi

Bugün bir hayli duygusalsın Sevgili Terazi! Hatta fedakar yönlerin ortaya çıkıyor. Gündeminde hem maddi hem de manevi açıdan güvende hissetmek var.

Akrep

Ay Boğa burcunda ve senin ilişkiler evini aydınlatıyor. Çevrendekilerle iletişim kurmak, meseleleri çözüme kavuşturmak için doğru zaman. Bugün derin konuşmaların ve derin duyguların günü Sevgili Akrep!

Yay

Ay Boğa burcunda ve uzun zamandır sonuca varmamış işlerini bitirmek için sana cesaret veriyor. Gündeminde maddi konular var Sevgili Yay! Gelirini artırmak gibi hedeflerin varsa, bugün harekete geçebilirsin.

Oğlak

Boğa burcundaki Ay seni hem flörtöz hem de yaratıcı yapıyor Sevgili Oğlak! Bugün kendini göstermekten de, duygularını ve düşüncelerini açığa vurmaktan da çekinmiyorsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Boğa burcundaki Ay senin aile evini aydınlatıyor. Bugün kendini her zamankinden daha duygusal ve hassas hissedebilirsin Sevgili Kova. Hiç kimseye boş yere alınmadığına emin olmalısın. Eski meseleleri kapatmak ve iyileşmek için doğru zaman!

Balık

Bugün iletişim kurmak için harika bir gün Sevgili Balık. Arkadaşlarınla bir araya gelip yaptığınız fikir alışverişi sayesinde ufkun açılabilir, bambaşka yönlerini keşfedebilirsin. Duygu ve düşüncelerini kelimelere dökmek bugün her zamankinden daha kolay senin için!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın