Görüş Bildir
Haberler
3 İşçiye Mezar Olan Boya Fabrikası Kaçak Çalışıyormuş!

3 İşçiye Mezar Olan Boya Fabrikası Kaçak Çalışıyormuş!

Tuzla'da 3 işçinin öldüğü 9 işçinin yaralandığı 3 katlı boya fabrikasının 2021 yılının sonunda çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendiği ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bugün İstanbul Tuzla'daki 3 katlı vernik ve boya fabrikasında yaşanan patlama sonrası yangın çıkmış ve 3 işçi hayatını kaybetmiş 9 işçi de yaralanmıştı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yangınla ilgili soruşturma başlatırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da olayla ilgili müfettiş görevlendirdiğini duyurmuştu.

İlgili haber 👇

Geçtiğimiz yıl mühürlenmiş

Geçtiğimiz yıl mühürlenmiş

DHA, facianın yaşandığı fabrikanın çalışma ruhsatı olmadığının belirlenmesi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2021 yılının sonunda mühürlendiği bilgisini aktardı.

2 kişi gözaltında

2 kişi gözaltında

Patlamaya ilişkin fabrikanın sahibi ve mesul müdürün gözaltına alındığı, iş güvenliği uzmanı için de gözaltı kararı çıkarıldığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
17
10
5
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Birol

denetim her yerde sıfır ki. beklenmedik bir durum değil yani.

HYBRDS

Ağzımdan öyle bir küfür çıkacaktı ki..yani oha çüş pes ...sebeb olanlarin bin turlu belasini versin...duyduguma göre hesap sorulmasını isteyenleri yerde tekm... Devamını Gör

Söyledim gitti

Ölenlerden birisinin eşinin olay yerindeki açıklamaları vardı TV'de: Eşim, "3 gündür patronu uyarıyorum ama dinlemiyor. Havaya uçuracak bu adam bizi" diyordu.