Görüş Bildir
Haberler
3 Çocuğunu Kebapçıya Bırakıp Gitti: '10 Gün Sonra Alacağım' Diyerek Kandırdı

3 Çocuğunu Kebapçıya Bırakıp Gitti: '10 Gün Sonra Alacağım' Diyerek Kandırdı

ismail kahraman
11.08.2022 - 11:35 Son Güncelleme: 11.08.2022 - 15:05

Adana’da yaşanan ilginç bir olay gündem oldu. 30 yaşındaki Nurcan Kaymaz, üç çocuğunu çalıştığı kebapçıya bırakarak ortadan kayboldu. İş yeri sahibi çocukların babasına da ulaşamayınca çocuklar polis koruması altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

’10 gün sonra alacağım’ diyerek ortalıktan kayboldu

’10 gün sonra alacağım’ diyerek ortalıktan kayboldu

Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde oturan Nurcan Kaymaz ile Sabahattin Darende (32) çifti, 6 yıl önce boşandı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen Doğa (12), Yasin (10) ve Elif (7) isimli çocuklarının velayeti anne Nurcan Kaymaz'a verildi. Kaymaz, kebapçıda çalışarak çocuklarını tek başına büyüttü. Dün öğle saatlerinde Obalar Caddesi'ndeki kebapçıya gelen Kaymaz, çocuklarını bırakıp, 'Mersin'e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım' dedi. Kaymaz, iş yeri sahibi Şaban Erkek'e ise 'Çocuklarıma iyi bak, babaları gelip alacak' dedi.

Babaya ulaşılamadı

Babaya ulaşılamadı

Kebapçı Şaban Erkek, çocukların babası Sabahattin Darende'yi arayıp ulaşamayınca, polise ihbarda bulundu. İş yerine gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri de çocukların ailesine ulaşamadı. Polis, ağlayan çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Korumaya alınan çocuklar, emniyete götürülmek üzere polis aracına bindirilirken de ağladı.

Baba da çocukları istemedi

Baba da çocukları istemedi

Çocuklar daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince korumaya alındı. Ekipler burada baba Sabahattin Darende'ye ulaştı ve Darende çocukları almak istemediğini beyan etti. Bunun üzerine çocuklar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kontrolündeki bir yurda yerleştirildi. Anne Nurcan Kaymaz'a ise halen ulaşılamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
72
11
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın